Noč Modrijanov

mistique

Guru
16. jun 2009
14.112
1.890
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
meni je zanimivo... zdej se eni zgražajo k je mularija KONČNO začela poslušat narodno zabavno SLOVENSKO muziko... madonca.. a ni fajn, da so modriani razpordani ne pa neda ukraden, mile kitiæ...

Neke hude razlike ni.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.187
6.989
113
pri taščici
Pusti gattota, še vedno ne vemo kaj on posluša. Imamo rekord (svetovni )v največkrat predvajani instrumentalni skladbi, naše skladbe pojejo kitajci, pa še kar nismo zadovoljni. Tako kot pravi alkoholik. Naše zlato smrdi, tuji drek nam diši, ker je precej boljši. Potem pa se čudimo trenutnim razmeram.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Odvisno, iz kje si
smile-1.gif

Drugače se pa karte na Bolhi že prodajajo, cena 50€/kom.
crazy1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.112
1.890
113
Emona / Carnium
Sem mislil na neobstoječo razliko v kvaliteti oz. namenu. Turbo muska za masovno konzumacijo. Po možnosti v velikem prostoru z velikim številom konzumentov
evil.gif

Drgač pa, jasno, da nimam čisto nič proti tezi, da vsakomur svoje. Ampak, stari, Modrijani?! Ne morš no
evil.gif

Aja, FAJN SE MEJ!
grin1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.051
6.237
113
Modrijanom je lahko samo čast, da uspejo toliko folka skupaj spravit in da so tako priljubljeni kot so. Ker je priljubljenost prave slovenske muzike na dnu in hvala bogu da obstajajo taki kot oni. A ni bolje tako, kot pa da se drvi na Šabana Šauliča, Mile Kitiča in na Ceco.

@Mistik: Modrijani kot taki niso Turbo muska... so pa lahko njihovi gosti.

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.137
7.791
113
Ni kaj, Modrijani imajo dobro muziko, ampak tale njihov pevec je pa nadležen kot ne vam kaj. Glupan skače po odru kot da ni čisto gladek, pa zdi se mi da je toplovodar.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pusti gattota, še vedno ne vemo kaj on posluša. Imamo rekord (svetovni )v največkrat predvajani instrumentalni skladbi, naše skladbe pojejo kitajci, pa še kar nismo zadovoljni. Tako kot pravi alkoholik. Naše zlato smrdi, tuji drek nam diši, ker je precej boljši. Potem pa se čudimo trenutnim razmeram.
Gatto posluša disko kompilacije iz 80, 90-desetih, Hard rock mi ni tuj- AC/DC, Iron M, ..ipd, od NZ pa kakšni Slak, Kmetič, Avsenik kakšna,Stanka kovačič ...novodobni drek mi pa ne leži, čeprav ga proglašate za zlatega. Saj, na balkanu je pa njihov šid zlat-Ceca, Kitič ,razni Šabani.
tongue-1.gif

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Modrijani..kam smo padli, da je napol narodno-turbofolk skupina tako popularna, kot so bili nekoč Pankrti ipd.. folk sploh ne ve, kaj je taprava muzka...kot na balkanu.
rolleyes-1.gif
Nikamor nismo padli. Na srečo smo po dolgem času dobili kvalitetno glasbeno zasedbo, ki zna odigrati in odpeti še kaj drugega kot svojo primarno glasbo.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
meni je zanimivo... zdej se eni zgražajo k je mularija KONČNO začela poslušat narodno zabavno SLOVENSKO muziko... madonca.. a ni fajn, da so modriani razpordani ne pa neda ukraden, mile kitiæ...
aplauz.gif

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.206
723
113
Citat:

Ah dej no ... Tale je zmagovalna ... čeprav spada bolj pod temo vici ...

Prodam 2 karti za Noč Modrijanov, petek 24.10, 85€ vsaka, lahko skupaj ali posamezno.

Itak pa totalno precenjen bend.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.156
11.035
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik wildude pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Modrijani..kam smo padli, da je napol narodno-turbofolk skupina tako popularna, kot so bili nekoč Pankrti ipd.. folk sploh ne ve, kaj je taprava muzka...kot na balkanu.
rolleyes-1.gif
Nikamor nismo padli. Na srečo smo po dolgem času dobili kvalitetno glasbeno zasedbo, ki zna odigrati in odpeti še kaj drugega kot svojo primarno glasbo.

Daj daj. Poslušal 1x neprostovoljno. So špilali komad Plavega orkestra in je Blaž tako fušal, da je bilo že prav boleče za ušesa.
crazy1.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
kdo ali kaj so modrijani?
evil.gif

da mi dajo 14 dni AI Maldivov, če grem na njihov koncert, se rajši v koleno vstrelim kot pa da jih grem poslušat
bonk.gif

sfašta, kam je padla SLO muzika
uf-1.gif

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
kdo ali kaj so modrijani?
evil.gif

da mi dajo 14 dni AI Maldivov, če grem na njihov koncert, se rajši v koleno vstrelim kot pa da jih grem poslušat
bonk.gif

sfašta, kam je padla SLO muzika
uf-1.gif
Bi se malo morgen počil. Blefer.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.187
6.989
113
pri taščici
Najbrž ste vsi fouš modrijanom, ker vaša zvrst glasbe katero ustvarjate ni bolj poslušana od njihove.
Kaj pa Gadi?
Kaj pa....