Nissan GT-R in Croatia.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Malo je treba. Če so pa tak zagnani z temi japanerji.
smile-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kako lahko primerjas nisana za 90 jurjev z poršom za 350k ++, že tu mi tak mimo vsekaš da se mi tema zameri,...

Poglej malo cene, pa boš videl da je primerjava brezpredmetna.

Od kda je pa 911 350.000€
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
on je govoril o gt3 ipd,... . Bejž brat na prvo stran!

Kak se ti to hondaš gor obesi če mu ne poveš na nož natančno, pa dobro ve kaj misliš,...

Pa da j*bem japoncem mater kaj dajejo v te avte da so vsi lastniki čist mimo,...

Kakorkoli obrnemo 500KM porša novega za 80 jurjev neboš dobil, še manj pa čisto svež model ko jih je mogoče 15 v celi evropi,...

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ja, samo še vedno bi bil zgolj Nissan.
tongue-1.gif

saj s tem ni nič narobe.pač dokaza da tovarna ki dela povprečne avtomobile ni daleč od tega kar je porsche gradil vso zgodovino.res pa da name ne bo tako prestižen kot ga ima porsche

Zanimiva ugotovitev
zmaga.gif

Neke hude znamke z dirkaško zgodovino in dirkaškim imiđem, pol pridejo pa modeli iz Japonske, kateri delajo Micro in Pathfinderja, pa jih ownajo na njihovem teritoriju
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
on je govoril o gt3 ipd,... . Bejž brat na prvo stran!

Kak se ti to hondaš gor obesi če mu ne poveš na nož natančno, pa dobro ve kaj misliš,...

Pa da j*bem japoncem mater kaj dajejo v te avte da so vsi lastniki čist mimo,...

Kakorkoli obrnemo 500KM porša novega za 80 jurjev neboš dobil, še manj pa čisto svež model ko jih je mogoče 15 v celi evropi,...

Stari ... ti si falil ceno za cca 140++ jurjev in pol se še vn mečeš.
crazy1.gif
Vsaka keš [censored] bi bl zadela cifro k ti...

Sicer se mi tisti, ki mastrubirajo na avte zdijo blesavi, samo so še vedno precej bolj notmalni, kot tisti, ki drkate na ceno avta. Kaj ima cena sploh veze pri voznih lastnostih in kvaliteti avta?
crazy1.gif
Men je GTR-ka huda že samo iz tega stališča, da so nardil avto, ki dela tako hitre čase in je pol cenejši od konkurence. Teb je pa očitno hud marketing porša, ker samih avtov nisi kaj velik komentiral.

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Lej ga hondaša!

Tu mas zaj enko, trojko, sedemdevejsetko, kajčeš, pa si jih vun išči tako si si svojo hondo na avto netu;

http://suchen.mobile.de/fahrze...ng=&lang=de

Kaj je bebo, lapaš nekaj o 911 pol pa tole limaš. K bi vsaj GT1 nalimal
evil.gif

Noben ne uporeka da je 911 čisto drug svet, imidž, ne pametuj pa folku nekaj, če še številk ne znaš brat
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Lej honadaša s toto hondo za dva jurja je tu pameten a avta z 400 konji še peljal ni.

Ajmo švasat v palfinger al v perutnino al ki ste že vsi,...

Me ne gane ker nism Hondaš.

Še enkrat, si najdel svojo 911, nepredelano, serijsko, za 350.000?? Ne vem kdo ni takih zadev peljal, če niti nima poma kolk kaj stane
hysterical-1.gif
Kaj ti je v NFS-ju to ceno izpisal??

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Sm ti sicer že reku da me tako zmerjanje ne gane,sam pozabljam da si nepismene bebec pa ne znaš brat. Zgleda da ne samo številk.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.