Nissan goljufal z GT-R na Nurburgring

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Torej če prav razumem. Nissan bo neglede na to kdo ga vozi izjemno hiter, Porscheja pa mora peljati za to pravi voznik? Pa pustimo sedaj Carrero GT ki je itak civilni dirkalnik. In teh par s razlike na nordschliefe naredi na naših cestah ogromno razliko? Ne se šalit no...
crazy1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Povzemaš moj odgovor, pa ga prirejaš v nesmisel.
bonk.gif

In ja....preberi še kak test, al pa pejt oba beljat CGT in GT-R.
hysterical-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
KSZ
Citat:
"We bought the car in the US. We drove a GT-R with new tyres," he says.
Kolikor vem, ima GT-R v ZDA druge gume gor kot v evropi in kolikor vem, se da GT-R (kot recimo Imprezo) kot no-cost option dobit s street-legal semislicki (no ja, tudi Pilot Cup niso daleč od te definicije). To bi znalo kaj pojasnit ...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.801
113
ja najbolš bi blo da se dobijo na nekem dirkališču predstavniki obeh firm, z obema avtomobiloma, z enakimi gumami... pol pa gasa pa da se razčisti to zadeva enkrat za vselej.... čeprav je bilo opravljenih že "miljone" testov in večinoma oz. skoraj vedno je bil GTR hirejši, ampak ok
smile-1.gif

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
če bom kdaj kupil porscheja bo to zato, ker se mi bo dotični model full dopadel in ne zato, da bom lahko rekel, da vozim porša. waw.

Takih je po moje zelo malo, vec je ljudi, ki si ga ne morjo privoscit in pol hocejo na vse nacine dokazat, da je nek dre.. od mazde al nissana v nekem bzv ovinku na nekem bzv dirkaliscu za 3 ms hitrejsi...
hysterical-1.gif

Takim se pa lastniki porsov samo nasmehnejo, ces: ja, ja, saj si si bogi, favsni slovenac...
wink-1.gif

Pac razlicni ljudje imajo razlicne stile: so taki, ki si privoscijo kak cukr iz Marranela za svojo duso, mas pa tud take, ki se v rdecem nissanu s Ferrari nalepkami vozijo v bundi z belo muco na tecaj siroke hoje... Live and let live.
smile-1.gif

Aja ne bi zbral porsa in karkoli bi zbral, bi me bolel k... kolk ma nek bzv nissan na neki progi.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

man007

Pripravnik
20. dec 2007
359
2
18
nori-na-bicikl.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ja najbolš bi blo da se dobijo na nekem dirkališču predstavniki obeh firm, z obema avtomobiloma, z enakimi gumami... pol pa gasa pa da se razčisti to zadeva enkrat za vselej.... čeprav je bilo opravljenih že "miljone" testov in večinoma oz. skoraj vedno je bil GTR hirejši, ampak ok
smile-1.gif

Se strinjam...
cheer.gif

Moj glas gre poršu.

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
smile-1.gif

Ja, pa še eno ZR1 naj pripeljejo zraven in nanjo zmontirajo kamere, da ju bo posnela med dirko, medtem, ko se bo peljala mimo obeh, nekako v tem stilu, kot je bla narejena reklama za BMW, ki je snemal en dirkalnik na slanem jezeru (če se še kdo spomni tega clipa).
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.801
113
loool, se, se, huda reklama... v bistvu je nova petica snemala uno raketo na kolesih, ki postavlja hitrostne rekorde na kopnem al neki tazga
grin1.gif