night club v kranjski gori

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
no naslov pove kaj me zanima, kje najt oziroma kolko jih sploh je tam ali okolici, pa kak se imenuje .... upam da je v pravi temi ...... hvala vsem

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
glede na to da gre za "kurbarijo" je v pravi temi
wink-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
smile-1.gif
sej nje tolk mejhna da tud če bi bil kak ga ne bi sfalil.......maš tm nakonc na levo k nardi cesta ovink pa se začnejo zlatarne pa pešcona en kafič z Housom......pa če greš od tm proti cerkvi pa še mal naprej je tud en plac zravn pizzerije k mal dogaja.....

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
če bi me kaj druga zanimalo bi tudi napisal, tak da samo nightclubi in to v kranjski gori in bližnji okolici me zanimajo ...... v mb tak vem ki so
evil.gif
.... zaj mormo samo še najt ki se to nahaja ..... če vete še za kakega pa kar s predlogi na plano ..... sem našel night club loom samo zaenkrat samo ne vem če še to dela, ker ni nikjer nobenih podatkov

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Pazi da se ne izgubiš.....Kranjska gora je zelo velika
tongue-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Imaš en diskač VOPA, house muzika se vrti, ali pa taka dance no, danes je itak 100 različic te muzike hehe,

Je pa vikende do 4h odprto, najbolj pa dogaja pozimi ker je veliko turistov. Drugače je pa kranjska gora itak tako nabasana (majhna) da se povsod kaj dogaja. VOPA je pa čez cesto od hotela prisank, ali pa ob glavni cesti v kr gori, nemoreš zgrešiti.

LP