Neznani zvok straši po vsem svetu!

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.194
4.164
113
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Ce tale zvok ne bi bil identicen zvokom iz youtuba, potem jaz tega ne bi pisal na forum. Kdor pise da je slo za helikopter ali letalo je malo hecen. Zvok sigurno ni bil vsakdanji in cesa podobnega jaz se nisem slisal. Sploh pa ne ob enih ponoci.

Slisal pa sem na Jesenicah. Kdor tam zivi ve, da je ob enih smrtna tisina. Vsaj v tem delu, kjer sem jaz.

Kot pravim, zanimivo je edino to, da je zvok identicen posnetkom na youtubu. Iz tega bi se dalo sklepat, da sem slisal isto kot ljudje na ceskem in v ZDA. Kaj pa sem slisal pa ne vem. Nekaj nevsakdanjega zagotovo.

Glej, ne delamo se norca iz tebe ampak samo preverjamo dejstva.

Torej slišal si zvok ki je realtivno glasen in moteč. Na celima jesenicama pa si ga slišal samo ti, right? Če bi sedaj pol jesenic slišal zvok bi ti verjel da je res nekaj ropotalo.

Sicer tudi če bi vsi v vašem bloku slišali zvok, tam nasproti bolnice imate skladišča, trgovski center pa še kaj in cele noči pretovarjajo tovor. No meni se ti zvoki iz posnetkov slišijo kot spuščanje tovorne rampe ali kaj podobnega.

No in če to ni logična razlaga ne vem kaj je. Če si zvok slišal samo ti, potem gre očitno za ozko usmerjen zvok (nekakšen zvočni LASER) kar je res svojevrsten fenomen. Mislim da tak zvok raziskuje ameriška vojska za uporabo v vojaške namene (zvočni top) in povsem možno je da to počnejo na mežakli pa so ga slučajno obrnili ravno tebi skozi okno (pa slučajno si ravno en dan prej slišal enak zvok po youtubu).

No sej ne rečem, mogoče imaš pa kakšno bolezen. Najprej pojdi čez cesto do bolnice pa če tam ne ugotovijo nič, po dolino naprej (cca. 20km) je še ena ustanova ki skrbi za ljudi s takimi težavami!
evil.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Z nikomer ne debatiram na jesenicah tako da ne vem kdo je slisal. Ker imam nova okna sem cutil najprej le brnenje, ko sem bil pozoren pa sem odprl okno in slisal identicno. Glej, ne bos me preprical, da je ravno sedaj ta zvok prvic in zadnjic prisoten, ter da gre za nekaksno rampo. Kdor je spal in ima nova okna je tole prespal, dejstvo, jaz pa sem bil 100 % buden.

Pa tudi tako ne bi bil pozoren, ce ne bi na netu ujel, da so prejsnji dan podobno slisali v Radovljici, ob 14:00 in okrog polnoci. Pa ja niso slisali rampe izpred mercatorja na jesenicah?

Dajte mi enostavno verjet, da ni slo za klasicen zvok. Ce bi slo - zakaj tega nisem slisal ze prej? Se pri starih oknih?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.771
113
Uau, a torej se sedaj odprt lov za nenavadnimi zvoki?
confused-1.gif

Potem pa ni čudno, da sedaj kar naenkrat vsi nekaj slišijo.
Ko nekaj pričakuješ, boš to slej kot prej tudi našel
grims-1.gif
Pa naj bo to res, ali pa se le možgani pohecajo s tabo(največkrat je kar to).

Saj veš, ko te en nafarba, da v xy hiši straši... In potem čez noč pozorno poslušaš in se vserješ ob vsakem poku. Če te tisti osebek ne bi farbal s strahovi, ti teh zvokov ne bi zaznal/bi jih preslišal

Nazadnje urejeno:

mr_

Guru
20. sep 2007
9.432
2.784
113
Skoda, ker se nisi v teh 15ih minutah spomnil to posnet. Bi bilo zanimivo slisat.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Kakšen čredni nagon na alterju. Človek je rekel da je slišal zvok, ni govoril o nikakršnih vesoljcih in podobno, eden ga označi za bedaka nato pa vsi revčki ponavljajo za njim. Ðizs nemoreš verjet. Glavno da ste na alterju zdaj ugotovili da so vsi posnetki lažni in da milijon ljudi po svetu laže.

Sam sicer nisem slišal zvokov, samo nekoga označevati z "budalo" ker je nekaj slišal je pa res malo čez mejo dobrega okusa.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
bedaka igra cist sam, ker ne uporablja osnovne logike in noce sprejeti verjetnih razlag, resnico pa isce v nekih nadnaravnih pojavih. ce se ne more sprijaznit, da je slisal veter, tovornjak, rampo, zelezarno, zival, itd..., pol pa si naj se naprej predstavlja neke vesoljce oz. kaj pac zeli slisat. posnetki na youtube so fake in tako kot tjuren, imajo tudi ostali milijoni, ki slisijo te skrivnostne zvoke, bujno domisljijo. ob sedmih milijardah ljudi to niti ni ne vem kako veliko stevilo, ce gledas kak procent ljudi vsakodnevno moli k angelckom na nebu.

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
s tistega posnetka na youtubu je orginal iz filma Red state hahahaha. Sem ga pogledal, pa še v filmu ni blo nič nadnaravnega :D

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Nič od naštetega ne povzroča ali oddaja takega zvoka, kot je na posnetkih. Verjetno je pa tjuren malo šokiran zaradi neznanega zvoka, zato pa kakšno čudno napiše
smile-1.gif

Železarna ne proizvajaj takega zvoka, da se nebi kdo na to obešal slučajno.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Zelo je enostavmo. Nihce namrec se ni podal razlgage kaj bi to lahko bilo. Vse kar ste nasteli je pac nelogicno. Ko bom dobil odgovor, ki mi bo logicen, ga bom tudi sprejel. Zival? Ti se drogiras...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Neki zvoki ,al bolj vibracije , se je pred leti dogajalo v Spodnji Savinjski med gradnjo avtoceste , spremljalo pa je vse skup nešteto manjših potresov v vseh mogočih urah . Na številna vprašanja in pritožbe niso mediji in pristojne službe niti trznili.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Glede na to, da je bila danes izredno mrzla noč (cca. -10°C), si verjetno slišal ječanje kakšnega daljnovoda. V kombinaciji z burjo, pa je ta zvok ravno včeraj prineslo do tvojega okna, ponavadi ga pa slišijo recimo 300 metrov stran od tebe.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Glede na to, da je bila danes izredno mrzla noč (cca. -10°C), si verjetno slišal ječanje kakšnega daljnovoda. V kombinaciji z burjo, pa je ta zvok ravno včeraj prineslo do tvojega okna, ponavadi ga pa slišijo recimo 300 metrov stran od tebe.

Prvi normalen odgovor.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ja ampak zanj to se vedno ni logicno, on isce logicno v nelogicnem
grin1.gif

@tjuren: ko sem ti pa jaz prizemske pojave nasteval, pa ni bilo vredu? to kar je pediater napisal, je bilo vse v sklopu mojega odgovora, ce pa nisi znal razbrat poante, pa ti nisem jaz kriv...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Kaj si nasteval? Kakor sem bral za nazaj cisto nic pametnega.

Edit: zdaj vidim, da sploh nisi nic napisal o tem kaj naj bi to bilo. Se pravi se res drogiras...

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
ne uporablja osnovne logike in noce sprejeti verjetnih razlag, resnico pa isce v nekih nadnaravnih pojavih. ce se ne more sprijaznit, da je slisal veter, tovornjak, rampo, zelezarno, zival, itd...,

Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Kot pravim, zanimivo je edino to, da je zvok identicen posnetkom na youtubu. Iz tega bi se dalo sklepat, da sem slisal isto kot ljudje na ceskem in v ZDA. Kaj pa sem slisal pa ne vem. Nekaj nevsakdanjega zagotovo.

smirk-1.gif

toliko o tem. nima smisla...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Veter mogoce, rampa, zival, tovornjak - a se hecas? Zival? Haha pa to ni res? Tovornjak?? Rampa?? Ja kje pa je ta rampa. Zelezarna? To je vse tako nelogicno kot iluminati

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Vdam se. Zival je bila. Zajcek ki brunda. To je edino res logicno.

Nazadnje uredil moderator:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.194
4.164
113
Nemogoče da je žival?

Večina (mestnih) ljudi ko prvič sliši jelena dobi zelo čudne asociacije.