Neznani zvok straši po vsem svetu!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
No, ti evrofil ... pa povej kakšen šiht maš ti, da baje toliko službeno potuješ po svetu ...

Svetovalec v Telekomunikacijah.
smile-1.gif

Aja, zanima me pa kdo te je spustil na Arhitekturo, ker jaz nekomu takemu, kot se ti predstavljas s svojimi posti, ne bi dal projektirat kurnika, kamoli hise
frown-1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Tudi tvoji posti občasno ne pokažejo, da bi naj bil neki svetovalec ...

Brez skrbi, kurnik ti sam sestavim brez načrta ... Če rabiš pomoč, povej, postavim ti ga brez načrta ... Ti očitno za kurnik rabiš načrt .. Ti imaš še le izjavo za tepca leta.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
kurnik ti sam sestavim brez načrta ...

Bravo, svaka čast.
hysterical-1.gif

Sicer pa se tako konkretno že kar nekaj časa nisem smejal na Alterju.
zmaga.gif
.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Nikoli nisem rekel, da sem prijeten in prijazen - ce hoces to si kupi psa.
smile-1.gif
Sem pa odkrit, in nekdo, ki si zeli "tehnicnega" poklica, kjer lahko nekoga (ne)posredno fenta - ampak verjame v male zelene in "conspiracy teories" mi, zal, ne pade v kategorijo "verodostojne osebe". Kaj je naslednje, Prostozidarji, ki s pomocjo Zidovske zarote nadzirajo svet?

Sam omenim. Your mileage may vary.

B81

22. jul 2007
37.962
11.115
113
Kako orožje majkemi končno so nekaj pametnega "naredili".... se pa te vidiš kako vreme je zadnje čase...
evil.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.297
26
48
Murska republika
To z koncem sveta v tej obliki kot jo poznamo je zadnje čase zelo zanimivo za spremljati, kaj vse nam vedo nekateri članki v dnevnih novicah opisati pa meji že na fantastiko, zatorej tudi ti pojavi z neznanim zvokom ki bi naj strašil je nekaj tu med fantastiko in Holivudskim humorjem, verjeti ali ne? Kdo pa ve kako se bo končalo obdobje življenja na zemlji, tega ne bomo našli med nami ljudmi.

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
ksz....

Ta čuden zvok ..... Burja je mimo. Kako je sedaj s tem "tulenjem vetra"?
Ga izbrana nežna ušeska še slišijo?
sprasujem se.gif