Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
a je šel tle tornado čez, ali kako!?
Ampak j..., a nima nihče nič zavarovano ali kaj? Vsi jokajo, kot da nimajo.Citat:
Uporabnik Ted pravi:
Z drugo besedo: Hvala bogu. Po tem bombardiranju mi kaj drugega kot intervencija države ne pade na pamet. Bo pa dosti biznisa za kleparje in krovce, to pa gotovo. Cene hrane bojo očitno spet šle gor, kdor ni pobral pšenice (pri nas cca. 50-70% kmetov) je ostal brez pridelka, od koruze so ostala stebla, vinogradi in sadovnjaki pa so prerešetani.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ampak j..., a nima nihče nič zavarovano ali kaj? Vsi jokajo, kot da nimajo.Citat:
Uporabnik Ted pravi:
Z drugo besedo: Hvala bogu. Po tem bombardiranju mi kaj drugega kot intervencija države ne pade na pamet. Bo pa dosti biznisa za kleparje in krovce, to pa gotovo. Cene hrane bojo očitno spet šle gor, kdor ni pobral pšenice (pri nas cca. 50-70% kmetov) je ostal brez pridelka, od koruze so ostala stebla, vinogradi in sadovnjaki pa so prerešetani.
Ali pa jokajo tisti, ki nimajo, pa jih mediji prav zato radi pokažejo ...
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Gozd nad Kamnikom...
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Nisem vsega brala ampak me zanima če je med Alterjevci kdo ki je doživel v teh dneh to grozo. Lahko bi bil primeren kandidat za našo dobrodelno akcijo, ki se pripravlja nekaj postov višje.
Dobivate, kar smo že preživeli. Ni bilo sileCitat:
Uporabnik Tjasa pravi:
To ne moreš verjet, komaj se je mal zjasnilo, že prihaja spet nova runda sivih oblakov, prej je zmanjkalo toka... Ma človek ne ve več, kaj bi. Evo, je že zagrmel.