Dan. Pred nekaj manj kot dvema letoma sem mel prometno nesrečo (bil star 14 let). Z kolesom sem prečkal prednostno cesto, ker je bla res visoka trava avta nisem videl (zdaj res ne vem zakaj sem sploh šal preko, pač spozabo sem se nekak), avto me je zadel v zadno kolo bicikla, jas sem bil malo poškodovan po strani in roki, kolo čisto malo zvita guma a še vedno vozno, na avtu pa naj bi bilo 300 evrov škode, a je vse kar je bilo malo zvita sprednja tablica. Gospod ki je bil v avtu je bil prijazen, reko če pokliče rešilca itd. in da škode ne bo uveljavljal ker si bo to sam doma popravo. Nakar pride ena baba tumasta, kaj pa druga, ki je bla v tistem trenutku tam in začne, gospod takoj pokličite policijo, ker bo pobegno in šal k zdravniku in vas tožo, jaz bom vam priča na sodišču kaj je naredo, pa še nazaj se je obrno in se dro drugi kolesarki (moji sestrični) da naj pride še ona preko (TO PA RESNIČNO NI RES, že tako sem po naravi neroden kaj šele da bi se obračal na biciklu in se nazaj dro, in to sredi ceste). Pol je gospod poklical policijo itd.
Zdaj sem dobil poziv na sodišče. Zanima me kakšno kazen naj pričakujem, kaj morem na sodišču povedat in če dobim kakega odvetnika al kaj (svojega nimam), ne vem kako to gre....
Zdaj sem dobil poziv na sodišče. Zanima me kakšno kazen naj pričakujem, kaj morem na sodišču povedat in če dobim kakega odvetnika al kaj (svojega nimam), ne vem kako to gre....