nesreča pri delu

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
indijci verujejo v inkarnacijo...
In
confused-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.170
113
v lokalni ostariji
ti si zgleda indijc ker si se vrnil in nam povedal da nebes ni;)

turbobič

ti si delal s motorko oziroma si jo upravljal! sorry... upaj da ne bo problemov čeprav se ti zna kdo nalimat če si povedal da se ti je ta poškodba naredila s motorko! pa ne mislim nič slabega...

bog te bo štrafnu;)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
nic ne bo, ker je delal doma. Ce bi bil na sihtu in bi se tam poskodoval pol bi se pa delovna inspekcija v to vtaknila

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.663
3.170
113
v lokalni ostariji
o lej ga...

hmm... samo če se jst z bagrom zvrnem, pa nimam izpita za varno upravljanje s strojem boš reku da bo tud ok? ker vem da kmete jebejo če nima izpita za motorko (pa čeprav dela zase! doma!) ...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
V pekel verjameš?nevernik
Zakaj pa bi nevernik v to verjel
confused-1.gif
Bog je milosten v nasprotju s hudičem, ki pa ne odpušča in pravkar si ga razjaril, ko si zanikal njegovo temačno kraljestvo in obstoj...
.....ne upam niti pomislit, kaj ti je namenil....osebno bo poskrbel zate,
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.128
-8.786
113
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
V pekel verjameš?nevernik
Zakaj pa bi nevernik v to verjel
confused-1.gif
Bog je milosten v nasprotju s hudičem, ki pa ne odpušča in pravkar si ga razjaril, ko si zanikal njegovo temačno kraljestvo in obstoj...
.....ne upam niti pomislit, kaj ti je namenil....osebno bo poskrbel zate,
evil.gif
Vidiš kako mi je fajn, ko se ne menim za take pravljice. Ti pa kar uživaj v strahu
wink-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Ma slabe volje je ker naj bi imel danes še enko premiero in drug teden neki in z zlomljeno nogo nič ne more.
Sej men je tud zamoril ker zdej bi mogu imet plesne tečaje in nebom mogu plesat neki mescov pa še drug teden mam razgovor za službo...

Temu se pa reče sreča v nesreči
evil.gif

A vezi so ti že sestavili, a so ti samo ramo pokrpali?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Pa sej nism jaz delu. Motorka je delala. Nej njo štrafajo. Pa še to je stvar zarad katere se še najmanj sekiram!
To ti pa verjamem. ti se raje motorkaš.
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
o lej ga...

hmm... samo če se jst z bagrom zvrnem, pa nimam izpita za varno upravljanje s strojem boš reku da bo tud ok? ker vem da kmete jebejo če nima izpita za motorko (pa čeprav dela zase! doma!) ...
Lej ce se ti doma z bagrom zvrnes se nihce ne bo vtaknil v to dokler ni bilo na prometni povrsini in nisi tega naredil na sihtu oz nisi delal za nekoga drugega.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
ksz
ko sem videl naslov sem najprej pomislil na balon in barje.
Potem pa tole "cohanje".
Ker sem nekaj podobnega izkusil sam na kolenu pred 15 leti ( na sreco samo nekaj sivov po kozi) ti lahko recem samo dobro se pocajtaj.
Kako dolgo imas obljubljen apartma in free prehranjevanje z izbiro cca 15 menijev.
Oddelek A,B,C,D,E,F?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.121
1.279
113
42
Nigel povezal so mi tudi kite ja. Sem imel štiri od petih prstnih kit prerezanih.
Na oddelku C bom pa do ponedeljka vrjetno.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
Citat:
Nigel povezal so mi tudi kite ja. Sem imel štiri od petih prstnih kit prerezanih.
Na oddelku C bom pa do ponedeljka vrjetno.
ce se personal v zadnjih letih ni prevec zamenjal potem ti ne bi smelo biti prevec hudega. Pa nedeljsko kosilo je obicajno vsaj malo podobno obicajnemu

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.121
1.279
113
42
sestre so prijazne, hrana je bila pa dobra tudi včeraj. Bomo vidl kak bo danes. Brazgotina bo pa tko v obliki lunce. Pozabu slikat, bom jutr.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Nevernik, kuhal se boš v večnem ognju, tvoja grešna duša je izgubljena,....no, ni glih izgubljena, hudič jo ima že v žepu
evil.gif