Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Tele "baje" govorice gredo meni prav na quratz. Če ni nekaj preverjenjo bodite raje tiho. (ne leti nate gretzky)
Ostanejo samo govorice ,če pa popolnoma vsi mediji molčijo o tej tragediji.Citat:
Tele "baje" govorice gredo meni prav na quratz. Če ni nekaj preverjenjo bodite raje tiho. (ne leti nate gretzky)
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ostanejo samo govorice ,če pa popolnoma vsi mediji molčijo o tej tragediji.Citat:
Govorice pravijo da je bil baje Bentley. -kolk je težak ta avto, 3t?
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Kako pa da tudi pri tej nesreči ne gre za splet nesrečnih okoliščin, tako kot tam, ko je policaj povozil bežečega mulca?
Zaradi nekaterim izjemno težko predstavljivih fenomenov imenovanih Inteligenca, Logika in Razmišljanje... Vem...ko si prebral prejšnji stavek si se počutil podobno kot jaz, ko mi je ate pri petih letih povedal, da je moj avtomobilček sestavljen iz atomov...
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Kamela213 in kaj je narobe oz. smešnega rekel njegov ata? ... Vsak material na Zemlji in v vesolju je sestavljeno iz atomov ...Slabo vam je šla kemija in biologija v osnovni šoli a?
Meni tu ni nič smešnega ... temveč žalostno, da se nekdo temu smeji oz. čudi.
Citat:
Uporabnik NCM pravi:
a ta kolesar se afna, al je res tok glup?