Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
vsi ti ukrepi na papirju ne veljajo in ne nucajo popolnoma nič, če se ne izvaja kontrola
Na cesti sem ene 15 let in so me v tem času ustavili 5x. Kazni še nobene plačal. Saj ne, da si želim ampak dejstvo je, da kontrole enostavno ni.
lp
Vsi ukrepi ne veljajo, pa tudi kontrole ne bodo pomagale, saj ne morejo stat za vsakim ovinkom in za vsakim voznikom.
Sploh pa se je izkazalo, da se jih največ pobije prav med poostrnimi akcijami policije.
Kontrol, da ni? haha še preveč jih je, ampak žal so samo za kasirat, in to tistim, ki peljejo 70, kjer je omejitev 50, povsem varno bi blo pa do 90.
Samo v maju so me ustavili 3x, pred leti pa celo 5x v enem tednu, samo kontrola, od tega nisem naredil nobenega prekrška. A to se ti zdi da je še premalo kontrole?
Sicer pa dokler država od prekrškov in nesreč dobro služi, ne bo zainteresirana, da se stanje poboljša, vsi ukrepi so zgolj metanje peska v oči, delajo nekaj, samo da ne bi nič naredili za izboljšanje prometne varnosti. Pač pa dobro skrbijo za proračun.