Kje nabavljate te baterije?Sam sem do sedaj kupoval v Hofru, ampak se jim je kvaliteta-življenska doba tako skrajšala, da so že skoraj neuporabne za razne gadget senzorje.
Tale EU carina je popolnoma ponorela...IKEA, ampak sem prejšnji teden ugotovil, da jih nimajo več, ker imajo njihove pametne naprave zdaj AAA.
ALIEXPRESS, vse se mi je ustavilo na carini.
Tako, da HOFER.
Kaj pa CR1632? Prej aliexpress, zdaj pa enake v mimovrste po nekajkrat dražje![]()
Predvidevam, da ni šlo preko Madžarov?IKEA, ampak sem prejšnji teden ugotovil, da jih nimajo več, ker imajo njihove pametne naprave zdaj AAA.
ALIEXPRESS, vse se mi je ustavilo na carini.
Tako, da HOFER.
Kaj pa CR1632? Prej aliexpress, zdaj pa enake v mimovrste po nekajkrat dražje![]()
Zdaj pa pomisli, da ima skoraj vsaka napravica baterijo vgrajeno... Vsaj za kak stendby ali timer...V Ikeji ne najdem 2032?
Predvidevam, da ni šlo preko Madžarov?
Dejstvo je, da velika večina baterij tako ali tako prihaja s Kitajske..Ne vem, naročil sem kar nekaj paketov, kot že vsa leta prej, dobil pa nisem nič, razen obvestila iz carine. Nisem nič prevzel...
V Hoferju so CR 2025 tako zanič, da sem bil siguren, da mi je dalinec za avto crknil, ker sem tri zamenjal in še vedno ni delal...Kje nabavljate te baterije?Sam sem do sedaj kupoval v Hofru, ampak se jim je kvaliteta-življenska doba tako skrajšala, da so že skoraj neuporabne za razne gadget senzorje.