Neotesanost nekaterih

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Eni res komplicirate.
Če ga hočeš opozoriti, napišeš listek.
Če ga hočeš oškodovati, pa pokličeš policijo (vsi se pritožujejo, da so kazni (pre)visoke, evo zdaj imaš korist od tega).
Oboje te košta minuto in je brez rizikov. (za razliko recimo od poškodbe lastnine, kar je kaznivo)

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Zanima me kako nekomu spustiš gumo ne da jo preluknjaš?
grin1.gif
A ni nek mali šraufek v ventilčku ki ga moraš odvit?

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
odvijačiš zaščitno kapico in pritisneš s prstom na tisto sredinsko palčko... pa slišiš PSSSSSSSs

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Če ga hočeš pa še bolj zajebat mu pa še ventilček ven odšraufaš in stran vržeš, morš met en mali nastavek

Ampak osebno sem proti delanju škode, samo za odstranitev na vsak način
smile-1.gif

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
KSZ... sem ze vceraj hotel odpret temo, pa se mi ni dalo. Sicer gre za malenkost drugacno zgodbo, pa vendar...point je isti.

Torej, preden sem sel vceraj v pisarno, sem se ustavil v eni izmed trgovin, da kupim mleko za v kavo. V trgovini odprti dve blagajni, guzva na obeh. Se postavim v vrsto in kar naenkrat se pred mene vrine ena stara zenska z napol polnim vozickom. Potiho pokomentiram, da je zalostno, da zdaj niti starci vec ne poznajo bontona. Cez nekaj sekund se odpre tretja blagajna in blagajnicarka pove, da lahko pridemo tja. Ker sem bil zadnji v vrsti, sem lepo stopil na tretjo blagajno, starka pa seveda takoj za mano. Sem naglas pokomentiral,da "ne splaca se vedno vrivat v vrsto" in nasmejal kup ljudi v sosednji vrsti, ki so videli starkino vrinjanje, njej pa seveda ni bilo nic smesno in spet sem bil "neotesana mladina".

Tako...duso sem si olajsal...celo dvakrat. Lep pozdrav
cool-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Eh, glede prazne ulice. Sam imam garažo najeto na dvorišču, ki je zaprt z rampo. In seveda se vedno najde ena baba, ki mi zaparkira direktno pred vhod garaže. Enkrat sem ji že gume spustil, naslednjič bom pa še razmislu, kaj ji naredit.

Aja, ko sem ji gumo spuščal je pa takoj prletela, ampak se nism dal motit
grin1.gif

blond sponzoruša?

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
qrba majo eni prevec casa... poklicec policijo in velko in das zadevo odstranit.... zgodba zakljucena...

ne pa zarad enga mulotqa ki ti je priso sosedo nategnit (ki bi jo moral ti , pa nisi mel jajc) odpiras temo o neotesanosti... in ne vem cem vse...

kak se vam da