si poklical 080 1920 (celo brezplačna številka) ali samo poslušaš alter?Torej kakorkoli obrnem, znesek 1511€ jim bom moral vrnit. Ali lahko vsaj zahtevam ploscice v isti barvi al mi bodo še to zaračunal kasneje ?
si poklical 080 1920 (celo brezplačna številka) ali samo poslušaš alter?Torej kakorkoli obrnem, znesek 1511€ jim bom moral vrnit. Ali lahko vsaj zahtevam ploscice v isti barvi al mi bodo še to zaračunal kasneje ?
Ko zmanjka argumentov.Zdaj pa vdihni, preberi kar sem jaz zapisal in kaj ti, pol pa se zbudi.
Jaz jim nebi, ker so kar nekaj kopali nenaročeno po tvoji kopalnici. In sploh niso odpravili napake. Upravnik bi se moral držat postopka opisanega zgoraj (tako bi imel neko poročilo v roki in krit hrbet) in ne odpravljat napake tam kjer se mu samo zdi da je vzrok ter povzročiti jurja stroškov. Ampak to vse argumentirano pisno, ker navsezadnje je tvoj upravnik, čeprav šlampast.Torej kakorkoli obrnem, znesek 1511€ jim bom moral vrnit. Ali lahko vsaj zahtevam ploscice v isti barvi al mi bodo še to zaračunal kasneje ?
Za razliko od tebe o teh stvareh nekaj vem iz prakse, poleg tega sva oba napisala +- enako, le da se meni več ne ljubi pisat esejev na temo "brigalo me je, pol pa zdaj jokam".Ko zmanjka argumentov.
ploščice in vzorec lahko izberešTorej kakorkoli obrnem, znesek 1511€ jim bom moral vrnit. Ali lahko vsaj zahtevam ploscice v isti barvi al mi bodo še to zaračunal kasneje ?
Dobil bo odgovor, da nima kritega izliva vode na etažni lastnini in da nima krite odgovornosti iz posesti nepremičnine, zavarovalnica ne krije nič.si poklical 080 1920 (celo brezplačna številka) ali samo poslušaš alter?
Tole je bilo pa hitro!
Si ti zastopnik za tako ponudbo?
p.s. lom keramične plošče štedilnika 31 000€?
Ja, res je smešno. Kaj čmo.Ta izračun je bil narejen za mojo stranko ja. Ni v končni obliki ampak to v bistvu nima veze, poanta objave je v prikazu neke splošne oblike izgleda izračuna v primeru kritja za stanovanje + opremo, ker se mnogo ljudi res bolj slabo znajde in potem podpisujejo vse živo, tega žal ni malo. 31k€ je pa skupna oz. najvišja zavarovalna vsota za vso opremo in je zato navedena zraven, res pa ob postavki za ploščo izpade malce smešno na prvi pogled.