Zdaj sem par dni na drugi lokaciji. Star telefon za tethering, hr telekom 10 dni neomejeno, bp signal, eon itd.
Ne vem, kaj ste eni sanjali, da čehi linijo vzamejo
Čehov letos ni na Hrvaškem, so šli na Poljsko.Zdaj sem par dni na drugi lokaciji. Star telefon za tethering, hr telekom 10 dni neomejeno, bp signal, eon itd.
poljakov je polno tuČehov letos ni na Hrvaškem, so šli na Poljsko.
Jap, njihov neomejeni je 100Gb...A1 zelo gut...
Samo da dvignejo paket na več gb
repetitor je 23km proč na Hvaru, ga vidim z daljnogledom...
oz. 120 (3 mesecna veljavnost)Jap, njihov neomejeni je 100Gb...
jaz sem imel pri A1 1tb pred dvemi leti, potem sem šel pa na ht ker je bila na voljo optikaJap, njihov neomejeni je 100Gb...
Pri Telekomu lahko izklopiš roaming v ne EU deželah.Mene najbolj razpi...di to na Hrvaškem , ko si blizu meje z Bosno in telefon samodejno preklopi na bosanskega operaterja. Ko sem dobil sms od njihovega operaterja mi je že pobralo 11€. Kaj ti pomaga, če imaš na Hrvaškem 9,5 Gb brezplačno v mojem paketu, če bi moral ob meji izklapljati podatke. Limit je sicer nastavljen avtomatsko na 60€, ampak je to kar dosti. Ne vem zakaj ne naredijo limit na 1€ in si potem na lastno željo vklapljaš več. Ravno tako bi lahko pri vsakem operaterju imel opcijo v katerih državah dovoliš gostovanje in v katerih ne. Itak imajo vsi svojo stran ali aplikacijo. Enak problem je obmejno območje Nečija - Švica.