nemci in gume

tomi

Guru
1. sep 2007
18.578
9.810
113
40
MB
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ponavljam
ali je mkožno, da nemc leta 2016 kupi gumo letnik 2012. a je to normalno gor, ker pri nas ni.

je normalno, folk pri nas ni normalen
grin1.gif

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Avtorju teme:

prejsni teden kupim nove gume na Mercedesu. 3615 oznaka. Ce so bile 2 leti ustrezno skladiscene, so nove. Po nekaterih zagotovilih proizvajalcev celo med 5-7 let.

Nes nazaj, dobr so te nategnil, ker če jih zdele prodaš naprej boš dobil tolk kot so vredne za l.2015 in daleč od tega kolikor si dal za njih-. Dobit bi moral vsaj l.2017 saj jih plačaš po polni ceni, razen če si jih kupil znižane pol OK.
Vsaj e-mail jim piši, da ti naj nekaj dajo v zameno za l.2015

Saj švabi tud pišejo za vw da je 1l poraba olja na 1.000km še OK
bonk.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
1. nikjer nisem napisal, kolk sem dal.

2. gume so NOVE, ne glede na to, kolk so stare. 1, 2, 3, ali pa 4 leta.

3. jih ne prodajam, ampak jih zvozim do konca.

Če so s strani proizvajalca shranjene tako kot morajo bit, se navkljub dotu 3615 to NOVE gume.

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Citat:

Če so s strani proizvajalca shranjene tako kot morajo bit, se navkljub dotu 3615 to NOVE gume.

Nove so po njihovem, drugač pa so gume stare 2 leti. Realno vredne manj, ker je stara zaloga. Kar piši jim, da ti dajo nekaj v zameno, kakšn vitrex, antifriz, kanto olja.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Citat:

Nove so po njihovem, drugač pa so gume stare 2 leti. Realno vredne manj, ker je stara zaloga. Kar piši jim, da ti dajo nekaj v zameno, kakšn vitrex, antifriz, kanto olja.

... rezervni pixel ali dva...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
A televizor z letnico izdelave 2016 in zapkiran na polici trgovine je nov ali star? (pixle ma vse)

22. jul 2007
13.421
1.666
113
124
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Citat:

... rezervni pixel ali dva...

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Ma neeeee, nexen je kitajski šrot, ves plastičen po dveh mesecih, poševnookci nas hočejo zasužnjit pa zemlja je ravna.
A ni Nexen korejski? Pa bojda to niti niso slabe gume.

click044

Zelenc'
8. maj 2017
18
0
1
Citat:
Avtorju teme:

prejsni teden kupim nove gume na Mercedesu. 3615 oznaka. Ce so bile 2 leti ustrezno skladiscene, so nove. Po nekaterih zagotovilih proizvajalcev celo med 5-7 let.

Pravtako je meni rekel pri Španu, ko sem po telefonu rezerviral gume in mimogrede vprašal kater DOT so.. gospod, tudi če so letnik 2014 in so pravilno skladiščene jih po zakonu lahko prodamo kot nove .. to je bi odgovor .. rezervirane so, plačal pa jih bom, ko bom DOT videl
cool-1.gif