[NAVIGACIJA] GARMIN XT za SYMBIAN 1.del

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Mam en problem.

Najnovejši garmin (5.0)mi noče odpret karte adria route. V meniju v garminu, kjer je Poglej karto, mi piše NO MAP. Garmin, adria rout je odklenjeno,vse dela, razen tega da ne odpre karte. Pred mesecem sem normalno naložil 4.10.80 , karto je normalno zloadalo, zdaj pa noče na drugi n82. Ne z 4.10.80 ne z novo 5.0 verzijo?!?!

Ni mi jasno, zakaj ne??! Je mel kdo podoben problem?
13.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Unl bi morale biti prave, ker normalno odklenem adriaroute v mapsourcu. Mapsource tudi normalno skopira karto na spominsko... Res ne vem what the [censored] is going on...

Še kaki predlog?

bor

Pripravnik
1. dec 2007
106
0
16

Sicer je za odklep kart tudi drug nacin...
smile-1.gif

[/QUOTE]

Res je tudi drugi način vendar na XT ne deluje,nujna je datoteka .unl

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Unl bi morale biti prave, ker normalno odklenem adriaroute v mapsourcu. Mapsource tudi normalno skopira karto na spominsko... Res ne vem what the [censored] is going on...

Še kaki predlog?

morale biti prave?
Se enkrat preveri če mas ze narejene ,in upam da prav delas drgač pa na zs

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Seveda izberem all files, da niso .unl datoteke kot beležke. Program je odklenjen, karta je v mapsourcu odklenjena, naložena je ok. Res mi ni jasno, kaj je šlo narobe... Odklepal sem z najnovejšim unlockerjev v1.5.Imam tudi najnvejši mapsource. Garmin tudi najde lokacijo, vendar je ne kaže na karti, ker je ne more odpret...

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
430
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
v 99% je problem z unl datoteko. Ali lahko to tvojo unl datoteko urejaš z beležnico po postopku dvoklik na to datoteko?
Če je odgovor JA, potem jo nisi shranil kot unl ampak: gmapxxxxx.unl.txt
Če je odgovor NE, potem pa nimaš prave kode v datoteki

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Sem jo shranil kot ALL files, pa jo kljub temu lahko odprem z beležko, ker imam tak nastavljeno. -> Open with ->

Kak pa si razlagaš, da je sw.unl prava, ker odklene garmina in da možnost notranjega gpsa?!Pa jo tudi lahko odprem z beležko
In garmin dela, najde signal le pokaže nena prav.... Ko se bo kolega spet kaj oglasil, bom že enkrat probal. Za zdaj pa iščem možne vzroke
wink-1.gif

Edi

Zelenc'
16. okt 2008
1
0
1
Hvala za navodila!
Jst sm po navodilih za N95, postavu garmin xt na SGH-G810, isti operacijski sistem.
Zadeva dela 100 na uro, nemorm vrjet.
Se enkrta thx za navodila.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Imam par težav z novim XT-jem. Telefon je Nokia E71.

1. Downloadam v5 iz Garminove strani.
2. Odraram.
3. Presnamem .sis file in ga zaženem na telefonu.
4. Presnamem vsebino /Garmin direktorija iz RAR-a na spominsko kartico (prva težava... direktorija "Garmin" ni na spominski kartici... sicer ga vseeno ustvari in aplikacija se zažene).
5. Zaženem aplikacijo in začne težit, da bi vklopila BT, čeprav imam vgrajen GPS.
6. Naložim Adria Route.
7. Presnamem oba *.UNL file-a z ustreznimi znaki noter.

Rezultat - na najde ne zemljevida in ne vgrajenega GPS. What am I doing wrong??

Hvala!

Ti je uspelo rešit zadevo, ker meni isto javlja na istem telefonu?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Dej se meni, ker imava ravno enak GSM
smile-1.gif

Dozdej sem nalozil edino XT-ja 5.0 prek PC-ja pa zdele še zvoke nalagam, kasneje pridejo pa se mpae na vrsto.
GPS sprejemnika mi vseeno ni hotel namestiti.