Evo malo testiram in našel sem nekaj rešitev.
1. Datoteke s kartami delujejo, če so poimenovane gmapprom.img, gmapsupp.img, ter gmapsup2.img-vendar mora biti posamezna datoteka nujno manjša kot 2 GB(zato meni ni našlo zemljevidov-recimo CNE, ki je skoraj 3GB).
2. Iz Mapsourcea se lahko prenaša točke in sicer tako, da enostavno narediš točke, jih shraniš kot .gpx, nato pa jih s Poiloaderjem spremeniš v .gpi datoteko in jih enostavno daš v mapo Garmin/POI
Enako tudi dodaš radarje,....
Te točke lahko na mobitelu enostavno pregleduješ če pritisneš kam>dodatki>shranjene točke in nato na posamezno točko, ki jo hočeš-takrat enostavno lahko tudi pritisneš možnosti in dodaš v moji kraji-ter jih imaš potem v kam>moji kraji tako kot vse ostale točke, ki jih shraniš z mobitelom.
3. Če komu slučajno nagaja vpisovanje črk(tako kot meni na C7), ko vam ponudi kaj za napisati in se ne pokaže tipkovnica-takrat enostavno s tipko za zaklep zaklenite telefon in ga takoj spet odklenite in tipkovnica se pokaže in lahko tipkaš.
??? Še vedno pa ne znam prenesti shranjenih krajev v mapsource ter shranjene poti v mapsource oz na računalnik.
Kam Garmin mobile shranjuje te podatke o shranjenih krajih in shranjenih poteh-če bi te podatke nekje v kakšni datoteki našel ni vrag, da se ne bi dalo jih prenesti v računalnik.
Nekje morajo biti ampak kje???