Nategatorji !!!!

B81

22. jul 2007
36.912
10.487
113
Pedal za sklopko je kar ohranjen, proti mojemu, ki ima 135 k km in je že oguljen z leve strani....
Da xsara toliko km naredi? to je že ja treba menjati pol podvozja, pa kaj še zraven.....
smile-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Zamenjal je prestavno ročico in strgano manšeto, to je pa to. Avto je full lepo zgledal drugače, kljub kilometrom.

Nisem pristaš vrtenja kilometrov, upam, da se ne bo nasral kakšen poštenjak... naj se kakšna budala naserje, takšna, ki mu bo štalo naredila!!!

Na testerju se bo videlo, tako da upam, da bo novi lastnik tako pameten da ga bo dal pred nakupom na tester, ampak drugam, ne k njegovemu prijatelju, ki baje lahko vse zrihta
wink-1.gif
.

Finta je v tem, da je bil avto en dan vmes na fizično osebo in v tem času se je to "zgodilo", zdaj pa so ga oni dobili in nič ne vedo. Meni je prodajalec zatrjeval da so realni kilometri
grims-1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.682
113
nekaj mi ni jasno. enkrat bil zraven ko se je en avto sestavljal iz dveh (in to celo za nekega lastnika za njegovo uporabo in en za prodajo (ker je bla cena popravile dosti več kot je bilo mogoče iztržit za avto) uglavnem kak avraga se jim to splača???? kolk enega jebanja in dela je potrebnega da se to nardi. res mi ni jasno

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
744
86
28
Zgleda je res lenoba. Čeprav ne čist :D - na prvi fotki zadnjega oglasa je drug avto kot pri prvih dveh [ni bluemotion oznake na maski + druge feltne].

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
105 konjci so vsi 5 gangaši... motor je pa se mi zdi še bolj trpežen, predvsem pa preverjen, kot 2.0 tdi. 2.0 tdi se spomnim da so imeli ful probleme s šobami, predvsem letnik 2005.

Drgač pa, 105 konjc je idealen za mestne vožnje, predvsem npr. za taksiste. Se dosti lepše šaltajo kot 2.0 tdi, pa mi ni čist jasno zakaj, vse skupaj nekako bolj uglajeno. Kakšno pretirano pomanjkanje moči pa sploh ne občutiš... ampak 6. prestava mu pa definitvno manjka, sam pol bi že bil preveč idealen
smile-1.gif

Podobne teme