Citat:
Uporabnik garner pravi:
Jaz nobenmu več ne bom vrjel za 10 let + str avto z manj, kot 150.000km, pri teh kilometrih je avto tip top , vse mora bit še orginal ob normalni vožnji in ob rednem servisu.
Citat:
Uporabnik garner pravi:
12 let pa 390.000km, ampak takrat jih bo imel mogoče celo samo 100.000km.
Jaz nobenmu več ne bom vrjel za 10 let + str avto z manj, kot 150.000km, pri teh kilometrih je avto tip top, vse mora bit še orginal ob normalni vožnji in ob rednem servisu.
Danes se folk dobesedno kar tako vozi naokoli, avto udoben, muzka, varčni avti, klima....ni boljšega, kot se kakšno Nedeljo azpeljat v Koper na pijačo ali pa na Vršič na svež zrak ali pa kam v Avstrijo po nakupih, na koncu leta min.30.000km in potem 10let str avto 120.000km
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik garner pravi:
12 let pa 390.000km, ampak takrat jih bo imel mogoče celo samo 100.000km.
Jaz nobenmu več ne bom vrjel za 10 let + str avto z manj, kot 150.000km, pri teh kilometrih je avto tip top, vse mora bit še orginal ob normalni vožnji in ob rednem servisu.
Danes se folk dobesedno kar tako vozi naokoli, avto udoben, muzka, varčni avti, klima....ni boljšega, kot se kakšno Nedeljo azpeljat v Koper na pijačo ali pa na Vršič na svež zrak ali pa kam v Avstrijo po nakupih, na koncu leta min.30.000km in potem 10let str avto 120.000km
kaj bi rad.... moj avto ima 13 let in ima točno 102.000 km prevoženih!
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Še en biser. Zelo lepo ohranjen, še posebno prednji del, ki je nekaj let mlajši kot zadnji in notranjost (katere prav tako ene tričetrt manjka, vsaj za ta denar).
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3756109&show=1