Nategatorji !!!!

jinetera

Pripravnik
7. sep 2007
551
9
18
Citat:
Uporabnik garner pravi:
12 let pa 390.000km, ampak takrat jih bo imel mogoče celo samo 100.000km.

Jaz nobenmu več ne bom vrjel za 10 let + str avto z manj, kot 150.000km, pri teh kilometrih je avto tip top, vse mora bit še orginal ob normalni vožnji in ob rednem servisu.

Danes se folk dobesedno kar tako vozi naokoli, avto udoben, muzka, varčni avti, klima....ni boljšega, kot se kakšno Nedeljo azpeljat v Koper na pijačo ali pa na Vršič na svež zrak ali pa kam v Avstrijo po nakupih, na koncu leta min.30.000km in potem 10let str avto 120.000km
hysterical-1.gif
Jaz imam en avto samo za na šiht in po mestu in je letnik 2004 in ima 23.000 km (micra)
Pri manjših avtih je za verjet nisko stanje števca...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Jaz se vsak dan vozim v LJ v službo s svojim cliotom. Načeloma na alterju velja, da si je za takšne vožnje treba namislit hudo makino, ker drugače ne gre. Ni problema, če si direktor. No jaz videvam vsak dan ene in iste ljudi, ki premagujejo enako razdaljo v malih jajcih. Pravzaprav taki avtomobili prevladujejo, ker si folk večinoma težko privošči hude avtomobile za nabiranje kilometrov.

Potem pa pogledaš v oglase in imajo vsi mali avtomobili kilometre v podnu, ker se takšni kilometri od takih avtov pač pričakujejo. Vprašanje, če niso tisti voženi na relacije in s 100 jurji več za sabo celo bolje ohranjeni in jih je še lažje prodat z lažnimi kilometri.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
...zadnji...

morda kdo ve kaj več o RBA CENTER D.O.O? kolk se jim lahko verjame?
se pa zanimam za tole LAGUNO
cool-1.gif

Gmh

Pripravnik
15. okt 2007
30
1
8
Dan.

Najprej, vsak rabljen avto je poglavje zase. To vemo vsi.

Kar se tiče RBA, lahko povem samo to, da sem pri njih pred 5 leti kupil svoj avto, s katerim ni bilo (trk, trk) nobenega problema
Priporočal sem jih večini kolegov, 2 od njih sta kupila svoje avtomobile tam (V70 in Avensis), s temi avtomobili (kolikor vem) ni bilo težav, zapletov...odnos pa, po opisih dost ok.

Jaz zaenkrat slabega mnenja nimam, bi bilo pa fino če bi, ti ki si postal pred mano, napisal kaj konkretnega, saj morda svojim prijateljem delim napačne nasvete....

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.172
512
113
kranj
No, o tem bi se dalo debatirati a dejstvo ostane-še vedno smo na balkanu
smile-1.gif

Recimo kolega, ki se je jagal po ameriki, pa je rekel, da so tam avti z 300-400k km nekaj povsem čisto običajnega. Seveda, veliko kubikov, lepe ceste, tempomat na avtocesti na 90 km/h in avto prede kot urca še pri številki, pri kateri bi pri nas že odpad klicali...tko pač je. vrtenje ne zagovarjam, a da bi kdo temu naredil konec....in potem svizec zavije čokolado....

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Isto si lahko kartice za prostoročni zaklep, ki so naprodaj na Bolhi, eBayu in podobnem zataknete nekam, saj so podobno neuporabne kot omenjeni UCH. Edino gumbi in ohišje je tam uporabno, sama elektronika pač ne.

Tole seveda niti približno ni res. Servisi res ne morejo preprogramirat UCHja na drugo vozilo, ker nimajo niti ustrezne opreme, niti ustreznega znanja. Če pa imaš oba pogoja izpolnjena, se da narediti brez problema ... nisem delal enkrat. Ravno tako lahko tole Avtoelektronika v Črnučah naredi brez problema.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Gmh pravi:
Dan.

Najprej, vsak rabljen avto je poglavje zase. To vemo vsi.

Kar se tiče RBA, lahko povem samo to, da sem pri njih pred 5 leti kupil svoj avto, s katerim ni bilo (trk, trk) nobenega problema
Priporočal sem jih večini kolegov, 2 od njih sta kupila svoje avtomobile tam (V70 in Avensis), s temi avtomobili (kolikor vem) ni bilo težav, zapletov...odnos pa, po opisih dost ok.

Jaz zaenkrat slabega mnenja nimam, bi bilo pa fino če bi, ti ki si postal pred mano, napisal kaj konkretnega, saj morda svojim prijateljem delim napačne nasvete....

Mogoče pa delaš v RBA ali si celo lastnik omenjene (pre)prodaje in te je njegov post užalil
evil.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.927
113
@cizy
Gledam obe sliki volana (slikano z leve strani) od tega Golfa in ne vidim nobene pretirane obrabe.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Jaz na sliki tudi ne, v živo pa. Kolega ima 160k prevoženih pa je volan lepši, edino če ima TDI bolj kvalitetno usnje na volanu kot GTI.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
@cizy
Gledam obe sliki volana (slikano z leve strani) od tega Golfa in ne vidim nobene pretirane obrabe.

Pretirane ne, ampak pri 25k prevoženih more volan bit še nov, ta je bil vidno zguljen. Ne da bi motlo, samo po volanu
je imel vsaj še 1x toliko km. Glede nato da so ga barvali spredaj zadaj, po strehi in boku, bi reko da so še malo kilometre
mimogrede zvili dol.

Sicer na oko po slikah je pa res lep, nebi se kr tak naredila 100km, ampak od blizu znotraj in po barvi je bil katastrofalen.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Avto ima prevrtenih 100.000km , imel jih je okoli 275.000, avto je imel vse račune in servisno potrjeno, zdaj ima "novo" servisno knjigo in po prodajalčevo "realne" kilometre.
Je bil pa prej že lepo ohranjen notri, edino manšeto pri prestavni ročici je zamenjal.

Podobne teme