Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Avtovita malo poznam in vem, da se je včasih drugače imenoval. Mislim, da sta bila to 2 brata, ki sta se ukvarjala s prodajo uvoženih vozil, potem sta se pa baje skregala in vsak odprl svojo prodajo vozil.....
Bil sem 1x v Avtoviti, pogledat sem šel Citroena C5 2011. Avto je res bil zelo lepo ohranjen, km so bili dokaj realni (okoli 115.000km za 2 leti in pol star avto), nikjer ni bil videti poškodovan ali barvan. Opreme je imel tudi veliko (exclusive + dodatna oprema) in cena je bila zanimiva, a ga je zelo hitro prodal
1x sem nekje prebral, da je baje nekaj od njegovega uvoza iz Romunije, ostalo pa Italija, Nemčija.
Možakar se mi tudi ni zdel nek prevarant, povedal in razkazal mi je avto, vzel si je čas in mi odgovoril na vsa moja vprašanja. Nekateri dilerji pač tega ne počnejo saj "nimajo" časa, da bi ti pokazali avto, katerega prodajajo (saj imaš slike na avto.net a ti to ni dovolj?)
To je pač moja izkušnja z njimi in morda je imel kdo drug kakšno drugačno izkušnjo z Avtovito.
Najbolje pa je it pogledat avto v živo, zelo veliko spraševat, testno vožnjo naredit (ponavadi nima nobenega registriranega, ima pa testne tablice baje - vsaj imel je tak sistem).
Poročaj tvojo izkušnjo