Nategatorji !!!!

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
to je verjetno eno nulo preveč stisnu! 32000 bo verjetno prav
smile-1.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
mene zanima kdo da za golfa z 300000 7 jurjev.

Videti je ohranjen, kakšen švercer se bo sigurno našel... Potem pa ga bo kupil nekdo s pol manj kilometri za 9k in si mislil kako dober biznis je naredil:)

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Mene pa zanima zakaj bo kdo naredil tak servis in potem ta avto prodal. Bi bil brez tega servisa vreden 3 jurje?

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.364
87
48
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
Mene pa zanima zakaj bo kdo naredil tak servis in potem ta avto prodal. Bi bil brez tega servisa vreden 3 jurje?
Te logike tudi jaz ne razumem. po servisu za par jurjev prodaja

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83
Pri prvem sem že parkrat gledal avte in nisem videl kakšnih posebnosti. Tudi sam prizna, da so avtomobili večinoma iz tuijne in so tisti iz Italjije ponavadi slabše ohranjeni kot ostali. Dva znanca sta tam kupila avto in nista imela nobenih težav. Imel je nekaj zanimivih espace-ov ampak so bili malo dražji kot sem bil pripravljen dat in sem potem vzel laguno z enakim motorjem.
Bi lahko rekel, da sta avtovita plus in mmobile v Celju edina nepooblaščena prodajalca kjer bi kupil avto.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Avtovita malo poznam in vem, da se je včasih drugače imenoval. Mislim, da sta bila to 2 brata, ki sta se ukvarjala s prodajo uvoženih vozil, potem sta se pa baje skregala in vsak odprl svojo prodajo vozil.....

Bil sem 1x v Avtoviti, pogledat sem šel Citroena C5 2011. Avto je res bil zelo lepo ohranjen, km so bili dokaj realni (okoli 115.000km za 2 leti in pol star avto), nikjer ni bil videti poškodovan ali barvan. Opreme je imel tudi veliko (exclusive + dodatna oprema) in cena je bila zanimiva, a ga je zelo hitro prodal
smile-1.gif

1x sem nekje prebral, da je baje nekaj od njegovega uvoza iz Romunije, ostalo pa Italija, Nemčija.

Možakar se mi tudi ni zdel nek prevarant, povedal in razkazal mi je avto, vzel si je čas in mi odgovoril na vsa moja vprašanja. Nekateri dilerji pač tega ne počnejo saj "nimajo" časa, da bi ti pokazali avto, katerega prodajajo (saj imaš slike na avto.net a ti to ni dovolj?)
wink-1.gif

To je pač moja izkušnja z njimi in morda je imel kdo drug kakšno drugačno izkušnjo z Avtovito.

Najbolje pa je it pogledat avto v živo, zelo veliko spraševat, testno vožnjo naredit (ponavadi nima nobenega registriranega, ima pa testne tablice baje - vsaj imel je tak sistem).

Poročaj tvojo izkušnjo
smile-1.gif

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Avtovita malo poznam in vem, da se je včasih drugače imenoval. Mislim, da sta bila to 2 brata, ki sta se ukvarjala s prodajo uvoženih vozil, potem sta se pa baje skregala in vsak odprl svojo prodajo vozil.....

Bil sem 1x v Avtoviti, pogledat sem šel Citroena C5 2011. Avto je res bil zelo lepo ohranjen, km so bili dokaj realni (okoli 115.000km za 2 leti in pol star avto), nikjer ni bil videti poškodovan ali barvan. Opreme je imel tudi veliko (exclusive + dodatna oprema) in cena je bila zanimiva, a ga je zelo hitro prodal
smile-1.gif

1x sem nekje prebral, da je baje nekaj od njegovega uvoza iz Romunije, ostalo pa Italija, Nemčija.

Možakar se mi tudi ni zdel nek prevarant, povedal in razkazal mi je avto, vzel si je čas in mi odgovoril na vsa moja vprašanja. Nekateri dilerji pač tega ne počnejo saj "nimajo" časa, da bi ti pokazali avto, katerega prodajajo (saj imaš slike na avto.net a ti to ni dovolj?)
wink-1.gif

To je pač moja izkušnja z njimi in morda je imel kdo drug kakšno drugačno izkušnjo z Avtovito.

Najbolje pa je it pogledat avto v živo, zelo veliko spraševat, testno vožnjo naredit (ponavadi nima nobenega registriranega, ima pa testne tablice baje - vsaj imel je tak sistem).

Poročaj tvojo izkušnjo
smile-1.gif

Za mojo smo kupili pri avto Vita plus. Kupili smo Corso in bom kar potrkal-zaenkrat vse ok po letu in pol. So pa bili res prijazni in so dali tudi tablice preizkušnja gor in za testno vožnjo in šli zraven na tehnični+zavarovanje, saj nismo iz Celja in se nebi znašel takoj.
Z njimi ok izkušnja, par metrov naprej se mi zdi da ima a2s rabljene avte- katastrofa odnos, nezainteresirani, še malo naprej na desni strani tudi eden prodaja avte, tam pa so res katastrofa.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
ene 5 jurjev, al kateri del ni jasen?

kupi itak neto, račun še zbijejo, potem pa malo kreativnega računovodstva,... ma kaki 5, za 8 zagotovo gre
smile-1.gif
če kerga reveža najdejo ko kupi tole za tak denar.

Podobne teme