Čita se je pozabila obtačlat. Aja vama je šla po burek za malico. Nedeljska dežurstva so res =ba.lOpice dežurate, šefek pa je na lepšem.
Čita se je pozabila obtačlat. Aja vama je šla po burek za malico. Nedeljska dežurstva so res =ba.lOpice dežurate, šefek pa je na lepšem.
Zaradi ptičje gripe imajo v Avstraliji trenutno pomanjkanje jajc. So pa pripravili seznam alternativ.Zdaj ko ga pa v Nemčiji manjka, zna biti pa spet isto kot z wc papirjem, ko ga je manjkalo v Avstraliji.
Samo šipac = še manjlal. Hvala, da si prišel delat družbo.A imaš dopust Safet?
Priden, da tako ubogaš revše.Čita se je pozabila obtačlat. Aja vama je šla po burek za malico. Nedeljska dežurstva so res =ba.
Čudi me, da prihaja do pomanjkanja putra, ko pa je Tina, punca od Robija, na jutro slovenskega zajtrka preračunala koliko ton proizvedemo masla in medu, in da je to čist preveč za nas in naše zdravje. A je noben več ne upošteva ali kaj je zdaj to, krucifiks.
Tegovci so začel upoštevat.Čudi me, da prihaja do pomanjkanja putra, ko pa je Tina, punca od Robija, na jutro slovenskega zajtrka preračunala koliko ton proizvedemo masla in medu, in da je to čist preveč za nas in naše zdravje. A je noben več ne upošteva ali kaj je zdaj to, krucifiks.
Pa kva ti skos sam sebi odgovarjaš?Priden, da tako ubogaš revše.
Reci ji naj ga dela v kuhinji in ne zunaj. V maslu je 18% vode zato je trd kot "kamen" ker zmrzne.Tegovci so začel upoštevat.
Sicer pa mami dela maslo po nekem cudnem postopku, kjer je koncni izdelek trd ko "kamen".
To samo fuk=ne babe tak razumejo.Pa kva ti skos sam sebi odgovarjaš?
Ga verjetno dela drugace kot "industrija".Reci ji naj ga dela v kuhinji in ne zunaj. V maslu je 18% vode zato je trd kot "kamen" ker zmrzne.
z zobmi ali brez?Se pravi čas, da se začnejo tam v Afriki smejati evropejcem.
Odvisno, eni evropejci so tudi brez. Zob in maslaz zobmi ali brez?
Glede na članek, da se delež maščob v mleku zmanjšuje, me zanima, kakšen delež maščob je bil (na vaši kmetiji) pred 10. leti in kakšen pred letom 2000. Mogoče veš, oz. ali je na podobni ravni ali res pada?Prodam mleko s 3,69% maščob. Kako boste prišli do putra je pa vaša stvar
švabi ogromno masla predelajo v butteroil, tj brezvodno maslo, katerega potem fino naprej prodajajo ali pa ga uporabljajo v industriji. Tako da prav hudo jim ni. Je pa res da butteroil je obup za domačo rabo in kot tak ni ravno primeren, margarina nekje konkurenca maslu pa tud ni nek presežek.In pol jih veliko kupuje, ker pečejo, mal pa še na zalogo, ker preberejo novico z Nemčije.
Pa imaš prazne police
Povecuje se, vsaj pri nas se je.Glede na članek, da se delež maščob v mleku zmanjšuje, me zanima, kakšen delež maščob je bil (na vaši kmetiji) pred 10. leti in kakšen pred letom 2000. Mogoče veš, oz. ali je na podobni ravni ali res pada?
Sam ''srčki'' so ostali!Poglej priponko 95588
Po eni strani bi bilo kar fino da pride do pomanjkanja masla ker mi potem ne bi bilo potrebno "pospravljati" te ponesrečene primerke piškotov.
Šele sedaj vidim, da sem zajebal v zapisu. Maščob je 4,53, plačane so sicer samo do 4,20, ostalo podariš gratis.Glede na članek, da se delež maščob v mleku zmanjšuje, me zanima, kakšen delež maščob je bil (na vaši kmetiji) pred 10. leti in kakšen pred letom 2000. Mogoče veš, oz. ali je na podobni ravni ali res pada?