Nimam kaj pripomnit kot to, da so ovce za striženje (če je seveda zgoraj napisano res). In zaradi ovc lahko taki lagodno živijo z nategi.Citat:
Uporabnik terezijslo pravi:
Kaj pa Top Cars? Smo kupil pr njemu avto, pa se mi zdi en navaden šmuglar. Avto je prodajal kot nekaramboliran, v resnici je bil, so pa vse porihtal, razen hladilnik klime je fuč. Ga morm enkrat poklicat pa vprašat, kaj se gre, da je vedu, da je bil karamboliran. Nam še servisne knjige ni dal, pa ves čas zatrjeval, da ni karamboliran.
Ni mutil. S tem, da je tebi dal 2000 nižjo ceno ti je lahko približno jasno, kakšna je bila njegova nabavna cena avtomobila. In tako se je lepo izognil plačilu davka na dobička. Vprašanje: ti si na to kar pristal?Citat:
Je pa neki mutil tud z davkom, ker smo na pogodbo napisal kar 2000 € nižjo kupno vrednost kokr dejansko je bla.
In kaj se boš "ubadal" z njim?Citat:
ja, stara mama je kupovala avto, pa je kar pristala na to kljub mojemu nasprotovanju. Samo hotela je avto, zdaj pa mam, pa se morm z njim enkrat it ubadat.
Blo je to res, nisem kar tko neki v 3 dni napisa.
Avto net bi moral bannat takele trgovce in jim permanentno onemogočit oglaševanje ob takih nategih. Ampak ker njih boli ku-rac, dokler jim dilerji plačujejo, da se oglasi vrtijo na glavni strani je pa tako stanje kot je. Naj se že trije študentje FRIja dobijo pa naredijo slovenski Ebay, da se uredi tale trg z malimi oglasi končno!Citat:
Uporabnik Focus pravi:
slike limat
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Pri tvojem serviserju bi mogli pregledat, ne pri njegovem, wtf?