0.5 je danes 0.24, kar je isto,pac kar dobis danes mnozis z 2 da dobis priblizno idejo kolk te bodo strafal.
Polovick pri tockah ni in tudi sodnik ti nebo dal manj kot je to predpisano,(pa si lahko student invalid al karkoli),pac ce nisi par mesecev nazaj napihal bos dobil prvo kazen k pise v zakonu(pa si lahko papez),ce pa si veckratni prekrskar glede pitja(ceprav pri danasnjih tockah ti to nekako nemore ratat vec kot 2x) ti da pa od minimalne kazni na gor pravtako za odvzem vozniske ti da lahko od minimalca 1 mesec do 12 mesecev.
Vse kar se lahko zmenis je da dobis do 12 obrokov,to je pa tudi vse.
Ce ste pa vsaj malo iznajdljivi pa si malo bolje preberite kaj pise na listku,ce zajebe kaksne enote, al pa ne napise kolk si napihal je tak listek pol qrca vreden, kolegu sem resil (ne se 100%)tak zapisnik da nebo veljal.
Tiste stose k policaji nimajo kape gor in snernc zavezanih pa kr pozabite.Tudi tiste telefonske odvetnikov ki naj bi nevem kaj zrihtal pozabite ,sem se sam pogovarjal z enim in sem po 3 dneh vedel vec kot on, to samo iscejo napake na zapisnikih,cudeznih zadev ne more narediti ker niso dokazljive.
Listek k ga podpises je uradna zadeva in ce tam pise 100eur,ne mores placati 200eur.