No, če nočeš razumeti naj pa še enkrat ponovim:
Nevarne pse je treba imeti pod kontrolo (ograjen prostor / povodec in nagobčnik). To je naloga lastnikov in glede tega se verjetno vsi strinjamo, kajne?
Naloga ostalih pa je, da v kolikor srečate nevarnega psa, ki ni pod kontrolo, da to sporočite policiji, ki lahko potem ustrezno ukrepa.
In to vas jaz non stop sprašujem, pa se obnašate kot bebci, ker menite, da pač lahko zakon vzamete v svoje roke. Pa se motite in ste glede tega enako butasti kot vsi tisti, ki navernih psov nimajo pod kontrolo.
In dokler dolgo bo tako ste pač nule in v mojih očeh nimate prava na glasanje. Prizemljite se in priznajte, da tudi vi narobe. Pa ne mi očitat, da sem histerični zagovornik cuckov, ker to pač ni res. Ja, imam psa, ja je spuščen in, če spuščen ne bi bil pod kontrolo potem sploh ne bi bil spuščen. Sem tudi sam že marsikateremu lastniku psa pojasnil kako stvari stojijo in med njimi je bil na golovcu tudi naš vrli g.Župan.
In ja, ti lahko svojega mucka brez težave okoli voziš, če ne bo delal težav. To seveda ne more biti puma, ker divje živali niso domače živali, to ti je verjetno jasno in mi ni jasno, kako lahko to tako butasto mešaš v tej temi.