Nankang Snow SV-2

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Na kombiju imam zimske gume MAXXIS in so za normalno vožno prav dobre pa čeprav mi je firma nepoznana.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
KSZ

Osebno izkušnje letnih Nankang gum (baje njihov najboljši model). Prvo leto super tako v suhem kot mokrem. Drugo leto smrtno nevarna guma in ni bila drugega kot za v smeti.

Nikoli več, hvala.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.525
10.743
113
da se tebi razlozim, mladi bizgec. naloadana 5ka danes stane 50 kilo €+ je tako?, lahko gremo dalje, okej lahko

sel je trikrat al dvakrat gor, nisem šel zraven, da je lahko cez mejo "svercal" gume, zato da je prisparal, danes cca par 10 € tako je to. pa še veselo je razlagal, kako so prisparal s hankook gumami
wink-1.gif

zdaj ce se bos obesal, na kocine, si koga drugega najdi
wink-1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
A to si jih menjal potem za zimske ,pa so letne stale nekje v kleti in si jih naknadno naslednjo sezono dal gor?

Ker če je tako...potem jaz kupim nove in jih tudi zvozim.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.008
10.756
113
kod Džej-Zija
Maxxis gume sem imel tri leta na svojem Foresterju, eno all-terrain različico. Bile so zelo dobre gume, držale so solidno v vseh razmerah, edino proti koncu so bile v plundri slabe, zato sem jih tudi dol vrgel. Sem pa z njimi naredil kakšnih 75000 km in jim nimam kaj očitati.

Pa tudi sicer je Maxxis znana znamka za gume za gorske kolesarje. Nekaj časa so bile sploh najboljše, kar se je dalo dobiti, zdaj pa imajo nekaj konkurence.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
glej, če daješ na dražji avto nizko cenovne gume, vemo kam spadaš..sej baje voziš nekega audija da se te vidi,ali ne? je pa res, da za kazat, stat na parkirplacu in tuc tuc muziko nabijat so tudi nankang vredi
evil.gif

No se vidi da ti razmišljanje dela tažave in da so prsti res bolj hitri kot pamet! Audija imam sedaj slaba 2 meseca in gori so trenutno BS Turanza letne, za zimo pa so naročene nove Dunlopke 3D. Kdo pravi da sem imel kak hud avtomobil ko sem naredil izpit in ko smo ene 7-8 let nazaj iz Metroja vozili Hankooka ki je bil za 80% cenejši od Save v akciji? Od kod tebi podatek da se vozijo neki hudi avtomobili
confused-1.gif

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Ja seveda, nove. Povsem ista zgodba se je zgodila kolegu, ko je na moje priporočilo kupil iste gume. Sprva jih ni mogel prehvaliti, drugo leto pa groza.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.008
10.756
113
kod Džej-Zija
Jaz pa podobno zgodbo poznam za Michelin Alpin. Prvo sezono fenomenalne, naslednjo katastrofa. Tako hudo, da jih je kolega ravno tako vrgel v kanto.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Mislil sem datum proizvodnje. Ker to lahko pomeni, da postane zanič že če leto ali dve leži v skladišču.

ja tako mislite nepoznavalci. gume pa so seveda boljse po tistem, ko se eno do dve leti starajo v skladiscu (tema, konstantna temperatura... sploh zelo pomembno za letne gume). najslabse so gume takoj iz proizvodnje na cesto.
zmaga.gif

je pa potrebno tiste ulezane malce dalj utekati. priblizno 1500-2000km.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To dobro vem, da so boljše starejše. Zdaj imam recimo na avtu Michelin Primacy Sport letnik 2006 in so odlične.

Ampak Nankang so očitno zanič nove ali stare
grin1.gif
Gre se samo za to ali so postale zanič ker so bile stare ali ker so bile obrabljene.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
da se tebi razlozim, mladi bizgec. naloadana 5ka danes stane 50 kilo €+ je tako?, lahko gremo dalje, okej lahko

sel je trikrat al dvakrat gor, nisem šel zraven, da je lahko cez mejo "svercal" gume, zato da je prisparal, danes cca par 10 € tako je to. pa še veselo je razlagal, kako so prisparal s hankook gumami
wink-1.gif

zdaj ce se bos obesal, na kocine, si koga drugega najdi
wink-1.gif
Saj je tvoj dober prijatelj, ga boš pa že vprašal je šel dvakrat, trikrat ali štirikrat gor... ali pa si se ti enkrat spomnil vse skupaj, stari papak?
Zakaj se potem tako napenjaš, da je šel trikrat čez mejo, če ne veš niti, če je šel dvakrat...? To papki vedno delajo?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.525
10.743
113
kaj ima metro akcijo pa te mede? zdej lahko greš enkrat gor, ni carine
wink-1.gif
zemo jedan.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
950
91
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Zdaj imam recimo na avtu Michelin Primacy Sport letnik 2006 in so odlične.

Tole kar si napisal, da imaš ne obstaja. Ali imaš Michelin Pilot Sport ali Michelin Primacy.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
kaj ima metro akcijo pa te mede? zdej lahko greš enkrat gor, ni carine
wink-1.gif
zemo jedan.
Dobr, da si povedal... sem ravno razmišljal, kako bi šel trikrat in bi 4 feltne in 4 gume razdelil na tri enake dele...
aplauz.gif