Citat:
Uporabnik sad pravi:
Ker pol teme ste mi zgolj srali, da je karavan itak logična izbira ampak brez navedb zakaj?
3članska družina + pes + voziček?
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Ker pol teme ste mi zgolj srali, da je karavan itak logična izbira ampak brez navedb zakaj?
To ni predpostavka, ampak dejstvo.Citat:
Uporabnik jello pravi:
A tukaj je kar predpostavka da kar je višje od roloja se kao ne da peljat brez mreže ker bo ob trku letelo naprej?
Ja fajn ne. Nimamo psa, vozička sta tudi že mimo…Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
3članska družina + pes + voziček?
je spredaj ugasnil ab? Zena na srednjem sedezu je zagotovo prav uzivala do dalmacije. Prav tako moz, saj jo je vsakic v ogledalu videl. V merivi se ob dveh sedezih na zadnji klopi skoraj ne mores privezat s pasom na srednjem sedezu. Pa dvomim da je meriva manjsa od corse. Edit, upsss punto je v igri. Ah istoCitat:
Uporabnik jello pravi:
Japajade!
Najmlajši v lupinici spredaj, druga dva otroka zadaj levo in zadaj desno, en odrasel za volanom, drugi zadaj na sredi. Lani je šel kolega na tak način v dalmacijo (z 10 let starim puntom). S sabo so imeli tudi voz za najmlajšega, na strehi ni bilo nič. Težko bi rekel da nima nobenih problemov, se pa zaenkrat ne pritožuje.
Citat:
Uporabnik jello pravi:
A tukaj je kar predpostavka da kar je višje od roloja se kao ne da peljat brez mreže ker bo ob trku letelo naprej?
Huh, se ne bi strinjal. Tudi pri čelnem trku se ti jih lahko vrže naprej, saj se običajno zadek avta dvigne in avto se potem še giblje (v eno smer). Torej sila je. Da pa sploh ne govorimo v primeru prevračanja…Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Načeloma ne bo hudega, če noter recimo zložiš kufre tako, da so pokonci, pa malo čez rob štrlijo. V zrak jih ne meče, pri trku ostanejo zadaj.
Odgovor na podlagi teh podatkov ni možen. Če je recimo Octavia 1.6 TDI, Superb pa 3.2 V6 potem je izbira jasna. Najraje bi superbko limuzino, če bi pa matka imela octavio karavan (in vse ostalo isto (oprema, motor, itd.), potem bi vzel 5V Octavio. Zakaj sem pa zgoraj napisal.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
preprost odgovor želim, glede na dano situacijo.
Nimaš avta, ker se ti je ena baba prbila v rit in je šel most. Tvoj 5vratni super duper voz je pri mehaniku.... in to ravno dan pred dopustom. Imaš dve opciji, ker na dopust boš šel pa če crkneš. Imaš lepo ženo in pametnega malega otroka.
1. Ata ti da na posojo svojo 5vratno octavio.
2. Mama ti da na posojo svojo superbko karavan.
kaj boš vzel?