Mam karavana. Naslednji bo tudi. Pa nisem med takimi da bi ga nujno rabil. Ampak sem rad na komot.
Moji razlogi so da občasno kakšno robo okoli vozim in grejo v ta avto 4 škatle lepo pokonci. V limuzino le 2 pa še to morata biti napol podrti. Je pa taka roba da imaš lahko avto hitro ves črn če se kaj iz škatel ven premakne.
Okoli bajte se vedno nekaj dela in ker nimamo prikolice je avto super da zvozimo smeti do deponije. Ni treba 5x pelat ampak 2x (drugi avto je HB)
Mam psa zraven pa še rad okoli vozim svojo šaro (luxus stol, spalka celo leto, poleti še nekaj vsakdanje šare notri namečen)
Parkrat letno kampiram. Pa za hauba partije je tud fajn. Ali prespim notri ali pa dobiš 2 extra sedeža zadaj zaradi ravnega roba.
Lažje parkiranje.
Pa še lepše mi zgledajo. Limuzine me nikoli niso privlačile, res redki so avti kjer mi je limuzina lepša od karavana.
Vse bi se seveda dalo tudi z limuzino. Dalo se je tudi s pando ki sem jo imel prej. Ampak premalo je slabosti pri karavanu napram limuzinam da bi jo imel če mi niso všeč ter da se vedno sprašujem koliko placa imam še za svojo ritjo da ne butnem nekam (nisem še nobene čeprav sem jih nekaj že vozil).
Smešno, tukaj toliko govora zakaj sploh karavana, jaz sem se pa zadnjič spraševal kaj je sploh še point limuzin