No, jest ti ne bom lajnu, kje si ga izposodit, kje je ceneje,.... Meni ga je posodil moj stric preden ga je prodal. In tako sem z mojo bivšo cruisal po Italiji en teden. Dam ti pa lahko par nasvetov, vsaj kar sem jih pridobil.
Avtodom (AD) je bil adriatic z alkovnom (to je tista grba nad kabino), v zadku pa je imel vzdolžno pojstlo. V alkoven se nama ni ljubilo plezat zato en velik minus temu 'podstrešju' (drugače je pa zelo praktičen, če vas je več), sploh če zaideš na kakšne gozdnate ceste ali pa v mesteca z hišami tik ob cesti, kjer moraš gledat, da z alkovnom kaj ne zapneš, sploh kakšen žleb. Vzdolžna pojstla, hmm. Ni bila glih po najinem okusu, čeprav je bila široka 140 cm. Namreč, je med 'stenami', pa še pri nogah se začne ožati. Sva ponoči dostikrat kar močno ruknila po steni med obračanjem (ali pa en po drugem
, to bi verjetno pripomoglo k hitrejši rešitvi problema. Kar se pa sekreta tiče, čimmanj ga uporabljajte. 'Najin' AD ni imel še teh kemičnih sog ipd. variant, tko da je to bila kar mala kemična bomba, praznenje wc-ja brez navodil je pa itak zabavno za mimovozeče ali pa čakajoče. Drugače pa, če že boste najel AD, čimveč spraševat posojevalca, pa magar si še zapisujte, kar vam pove. Resno!
No, še kak minus bi lahko našel ampak če pozamem najine takratne dogodivščine, je bilo super fajn. Nepozabno. Sedaj, ko imam malce izkušenj ter ob malce preračunavanja, ne bom odvisen od nikogar. I'll stop 'n go, whenever I'll want. In to je čar tega.