kaka 2 meseca nazaj sla z mulcem v lokalno gledalisce (so predvajali nek animiran film) in v preprostoru guzva za popizdit. Pisem moji se nekaj domov preko mobitela in ga dam v zep...cez minuto gremo noter. Se usedem in hocem dat potiho telefon, a telefona nikjer. Pogledam zepe ene 5x, pogledam pod stol...ok, jst sm fuknjen, se zberem, se ene 5x pregledam vse zepe, pod stol, telefona nikjer. Dobro, si mislim...to ni res, kako sem lahko zgubu telefon..caki, morda mi ga je kdo sunu iz zepa...ne morem verjet, kako neopazno, nc nisem cutu...kjir profi...si mislim, itak je zaklenjen...studiram, katere podatke vse sm zgubu in kater telefon nej si na hitro ubodem...filma sploh nisem gledu, ker sm bil zivcen, ko pes...pridemo ven na koncu in pred mano gospa vprasa unga na vhodu, a ste najdli kak telefon? Un, ja gospa in ji rece, naj ga opise...potem ji ga da, takoj za njo jaz...a ste najdli kak telefon, tud jaz sem ga zgubu....povem, kak je in mi ga da, ces, ga je prnesu en gospod na zacetku predvajanja...ufffff, se mi je odvalil kamen...od filma itak nisem meu nic