motornoolje.com

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik jaka33 pravi:
Za Aral vem (iz zanesljih virov) , da gre za ponaredke. Narejene so bile celo analize.
Tako da se na te nizke cene jaz ne bi zanesel.

Se pravi tudi trgovine prodajajo ceneno olje(aral), ker v embalaži ni nobene razlike ali je ta kupljena v trgovini ali preko bolhe.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.328
301
83
39
Ljubljana
Extralub iz Leklerka je še zmer najcenejši
evil.gif

kkarola

Pripravnik
30. jul 2007
224
0
16

Mene pa zanima koliko avtomobilskih motorjev je izdihnilo zaradi olja iz bolhe in trgovin z nizkimi cenami olja.???

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Koliko jih bo potem šele izdihnilo zaradi Extralub olja. Sta ga kupila stric in bratranec, po 2000 km je obema začela mašina ružit ko zmešana
bonk.gif
Menjava olja je ruženje 'čudežno' odpravila. Stric ima Passata 1.8, bratranec Laguno II.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
očitno ne boma dočakala teh analiz s katerimi razpolagajo določeni tu na forumu a jih nočejo delit z nami pol ko pa bomo pisali kak mašine ružijo pa bodo spet pametni! No jaz ta olja uporabljam že skoraj 10 let na 3 avtih in do sedaj še ni bilo težav uporabljam pa castrol za sportnika in aral za limozini!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Zakaj si delate takšne probleme s tem oljem? Če boste le ostalo vse pravilno servisirali na avtomobilih bo to zadnji problem, če bodo le redni servisni intervali... Kdor ne zaupa naj ne kupuje tukaj, pač naj gre na pooblaščenca in kupi original olje ali kakšno že imajo tam.. In tudi "ČE" so že vzeli na pooblaščencu kak vzorec tega olja in ga poslali na analize jih tukaj 100% ne boste dobili tako da brezveze o tem razglabljat. Da pa se boste za 50€ letno ubijali ali je ali ni se ne splača...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
saj se ne ubijam samo vedno ko je govora o kakem olju se najdejo uporabniki ki bluzijo o teh oljih nobeden pa še ni dal rezultatov pa toliko teh analiz je bilo narejenih! Sam delam pa redne servise po intervalih oz po slabem letu uporabe.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja saj, moj odgovor ni letel neposredno nate vaginko pač na vse ki ne verjamejo da je vredu roba.. Je pa dejstvo da bilokatera analiza je bila narejena boš težko vedal za katero olje gre? Zakaj? Kaj kdo misli da bo pisalo: Analiza za olje X, iz strani motornoolje.com narejena dne tega pa tega, rezultati so sledeči... Neumnost... Kdo pa ve od kod je tisto olje? Kje ga nabavljajo itd...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
saj jaz sem že leta uporabnik teh "sumljivih" olj in nobena težava se še ni pokazala in upam da tako tudi ostane! To je letelo predvsem na tiste "pametne" s tega foruma ki skoz kaj pišejo predstavijo pa nič!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
In tudi "ČE" so že vzeli na pooblaščencu kak vzorec tega olja in ga poslali na analize jih tukaj 100% ne boste dobili tako da brezveze o tem razglabljat.

Če bi to res naredili bi po mojem skromnem mnenju to tudi spravili v javnost.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
To že ampak potem se spet poraja vprašanje: Od koga oz. kje je bilo kupljeno to olje ki ne ustreza standardom? Mislim da si javno ne bo nihče upal tega napisati, saj bi v nasprotnem primeru sledile kakšne tožbe... Zajebano je to v naši državi, saj vidiš da Janša tut toži za vsak [censored], to je zdaj v modi..

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Jaz sem parkrat kupil olje na bolhi in vedno je bil avto zadovoljen. To pa vem zato, ker je blazno občutljiv na olje. Če mu ni po godu ga ali žre ali pa čudno dela...
nahrung002.gif

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
No, jaz sem privarčeval 100€, ker sem nesel svoje olje tja. Če sem imel zaradi tega storitve dražje pa ne vem.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kok olja ti pa gre v avto da si prihranil 100 evrov? in katero olje ti gre not?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja saj, moj odgovor ni letel neposredno nate vaginko pač na vse ki ne verjamejo da je vredu roba.. Je pa dejstvo da bilokatera analiza je bila narejena boš težko vedal za katero olje gre? Zakaj? Kaj kdo misli da bo pisalo: Analiza za olje X, iz strani motornoolje.com narejena dne tega pa tega, rezultati so sledeči... Neumnost... Kdo pa ve od kod je tisto olje? Kje ga nabavljajo itd...

Kakor je bilo govora enkrat, se to olje kupuje v avstriji in nemčiji, nekateri so tudi sami hodili ponji in je bil še malenkost cenejši kot na bolhi.

lp

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Koliko jih bo potem šele izdihnilo zaradi Extralub olja. Sta ga kupila stric in bratranec, po 2000 km je obema začela mašina ružit ko zmešana
bonk.gif
Menjava olja je ruženje 'čudežno' odpravila. Stric ima Passata 1.8, bratranec Laguno II.

To bo pomemben podatek za Narodnjaka
smirk-1.gif