res ne vem zakaj potem zganjaš tak kraval zaradi muslimanov. kdo bo pa k njim prestopil če še slovensko ne znajo?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vas resnica moti? Nič novega, zakaj se ne obregnete ob muftija, kater govori v Sloveniji južnaško? Tudi mormoni se naučijo slovensko, in tudi pridigajo v slovenščini, zakaj grabos ne more moliti in pridigati v slovenščini?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Pozdravljeni, zanima me, kakšno je vaše mnenje o tem, da moški ob poroki k svojemu doda še ženin priimek? Jaz osebno tega ne bi nikdar naredil, ampak marsikdo pa to očitno stori. Kaj mislite zakaj?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Pozdravljeni, zanima me, kakšno je vaše mnenje o tem, da moški ob poroki k svojemu doda še ženin priimek? Jaz osebno tega ne bi nikdar naredil, ampak marsikdo pa to očitno stori. Kaj mislite zakaj?
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Jaz imam svojega, sin mojega, zena je obdrzala svojega in dodala mojega. Zakaj? Ne vem.. tako se je odlocila, oporekal pa tudi nisem. Kaj pa ima to veze..
V tem primeru se ne bi pustil "prodati". Naj da stanovanje mladim (oziroma vsaj hčerki), če ga misli in to brezpogojno. Če ne, pa naj bo tiho. Odločitev glede priimka ni debata za starše temveč za človeka, ki sta se odločila živeti skupaj. Sicer bo tak tast mislil, da ima še ključno besedo pri vzgoji otrok, pri dopustu in verjetno še pri seksu.Citat:
Uporabnik Shaban pravi:Hm, ne vem kaj bi sam naredil v tem primeru če nebi imel rešen stanovanjski problem.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
V tem primeru se ne bi pustil "prodati". Naj da stanovanje mladim (oziroma vsaj hčerki), če ga misli in to brezpogojno. Če ne, pa naj bo tiho. Odločitev glede priimka ni debata za starše temveč za človeka, ki sta se odločila živeti skupaj. Sicer bo tak tast mislil, da ima še ključno besedo pri vzgoji otrok, pri dopustu in verjetno še pri seksu.Citat:
Uporabnik Shaban pravi:Hm, ne vem kaj bi sam naredil v tem primeru če nebi imel rešen stanovanjski problem.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Kakšen big deal glede priimka, pa ponosni na priimke, pa smejat se južnjakom, ki sprejmejo naš priimek...
...sami pa otroke poimenujemo malodane po pralnih praških, večina imen tujih, sumljivo podobnih pasjim in mačjim...
Sedaj res imam. Pred desetletji nisem imel nič.Citat:
Uporabnik Shaban pravi:No no, lahko je tako pisat pa govort če maš vse poštiman a 25-30 letni puf za flet je pa druga zgodba, kajne!?
Aha, torej je Ynos o tvojem pisal? (mijauuu.press)Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
ne razumem pa vaše stigmatizacije, češ lej ga papučara...vzel je ženin priimek...le vkup le vkup uboga gmajna
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Imam "znanca" ki je pol južnjak pol slovenc in je imal fotrov preiimek na "iæ" in mu je tast ponudu 3S stanovanje v LJ. če vzame njihov priimek. Seveda ga je sprejel.
Hm, ne vem kaj bi sam naredil v tem primeru če nebi imel rešen stanovanjski problem.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Mogoče sem slabo napisal, tak človek je prevelika nevarnost za odnose med parom. Če se vtika v izbiro priimka, se bo tudi v druge reči. Stanovanje ne bo pomagalo, če ti bo nekdo kri pil in delal kot da si malo dete, ki mu bo vse diktiral. Ne boš vzdržal v takem odnosu in širši družini...