Moški, kakšne kriterije imate za ženske

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Punce pod 25 so še kako rakete, vsaj v MB in LJ. Pametne pa ponavadi res niso.

Tole...
rocket19.jpg

sicer res izgleda bolj hudo kot tole ...

iss-3.jpg

... ampak raketa je samo za enkratno uporabo.
grims-1.gif

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik midi pravi:
Ženska mora imeti okoli B košarico, pa da je pridna, mirna, poštena... vse to skupaj je nemogoče dobiti, zato imam probleme....

Verjetno si se zmotil in mislil napisat C, ok nič hudega...
grin1.gif

Z ostalim se strinjam, no pa še lepa mora bit (zaradi otrok)
grin1.gif

ne ne kar B je čist ok...gruntaj za prihodnost...čez 10-15 let bo že B košarca nekje pr popku...:)

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Nope, vedno so bile C, proti jugu pa še ne gredo. Pa naj govorijo o modercih kar hočejo, jaz ga nosim od nekdaj in zato so še lepo stoječe
wink-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Tudi to mi je čisto jasno, čez kakšnih 30 let, ampak obstajajo tudi plastični kirurgi...
redface-1.gif

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Vem, vem, da je spet ena bolj ali manj provokativna tema izpod mojega peresa, ampak zanima me, ker je to bolj moški forum, kakšne kriterije imate, ko si iščete žensko ali smo za posteljo ali za "long term relationship", oz. za tiste vezane, kaj pričakujete od svojih partneric/žen.
grims-1.gif

Jaz sem skromen. Da zna kolikor tolikor skuhat, da je v omari vedno vsaj 20 zlikanih srajc, da ne tečnari, če se ga s kolegi zapijemo, da pozna razliko med 13, 17, 19... ring in viličastem ključu, da zna zalaufat motorno žago, traktor in ju tudi uporabit. Sex je itaq stvar, ki jo mora vsaka obvladat, če hoče zadržat moškega. 7.stopnja izobrazbe,katero nekateri postavljate kot pogoj; poznam kokoši, ki jo imajo, pa so intelektualno na ravni frizerke s 3 letno poklicno šolo. K sreči moja ni med njimi.

Vi kar sanjajte o b, c košarici, ampak gravitacija dela svoje in ko si starejši, joški niso več prva prioriteta.
tongue-1.gif

Aja, pa fajn je, da ima dober krvni obtok, da nimaš zvečer problemov z njenimi mrzlimi nogami. (Tu sem se zajebal)

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Not really, ampak če se že hvali z 25 cm, hočem pa to videt, saj veš, klasična ženska napaka, FIRBEC
wink-1.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Nope, vedno so bile C, proti jugu pa še ne gredo. Pa naj govorijo o modercih kar hočejo, jaz ga nosim od nekdaj in zato so še lepo stoječe
wink-1.gif

Eto, večina alterdrkadžij je nehal iskat
evil.gif

P.S. Jst nism med njimi

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
wink-1.gif
Čist tko vmesna, a to pomen, da mormo zdej našim puncam, partnerkam, ženam dopovedat, ukazat da morjo skoz nost modrce?!?
grin1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Mi je bilo čisto jasno, nisem še blond. Nikoli bila in nikoli tudi UI ne bom...
Vem kdaj je sarkazem on....
shocked-1.gif