Moški, kakšne kriterije imate za ženske

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.023
192
63
Citat:
Uporabnik Lucika pravi:
Ja in potem pričakujemo, da bo tip to rešil.

A pričakuješ, da bo tip vrgel tv skozi okno, da se boš odvadila gledat mehiške bedarije? Ja kako bi pa potem El Clasico gledal? Saj v tem je problem, ker se poistovetite z liki iz telenovel, potem pa jamrate, kakšne revice ste.
Spomnim se, kako so v 80-ih v kinu vrteli film z Bruce Lee-jem, po koncu filma so pa vsi južnjaki zunaj skakali v luft in spuščali krike, ker so mislil, da so oni sami nosilci črnega pasu.

Po moje je jasno, zakaj si nehala s tistimi dvemi tipi... oziroma sta onadva nehala. Preveč kompliciraš! Tako kot še cel kup žensk na raznih portalih za iskanje partnerjev, in potem ni čudno, da iščejo mesece in mesece nekoga sebi podobnega, po drugi strani pa jamrajo, kako ni nobenega primernega.

Lucika

Zelenc'
9. feb 2014
7
0
1
Mene je brat na primer vsako soboto in nedeljo po power rangerjih in nekih pederikastih dinozavrih, ki se spremenijo v robote, tepel.
Za mehiške nadaljevanke ti dam prav. Vedno sem jih gledala skupaj z omo in še mam zdaj včasih občutek, da bi morala biti neka popolna svetnica (ne moreš si predstavljat grozljivosti tega). Kaj pričakujem od tipa? Ti bom povedala kaj bi si želela od tipa:
- da se je sposoben zjutraj vstat brez moje pomoči
- da uživa v delu v naravi (ker sem ugotovila, da sem ful srečna ko cela familija skupaj zunaj kaj delamo)
- pustolovska narava
- nealkoholik ali narkoman ali odvisnik od virtualnih svetov, tudi filmov
- pa da ma neki cilj v življenju, veselje do le tega...

To je to, to je ded za mene. Ne pa neki računalniški pusiji
smile-1.gif

Lucika

Zelenc'
9. feb 2014
7
0
1
seveda pa je vprašanje, če bi bla sploh vredna takšnega moškega, ker sem po mnenju enih sem zakomplicirana, pa brez lajfa.... Tak da moram to spremenit pa se skinit s foruma v tem trenutku (ker moram danes še nekaj oddat...) da še bo enkrat kaj z mene
smile-1.gif
tak da lepo se imejte, hvala za nove poti v samorefleksijo, ki ste mi jih odprli.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
včasih se je vedl kaj in kako! zato so se imel bolj radi!

treba je blo DELAT! ne pa en dolgcajt zganjat! punce so dvignle rit pa šle na njivo okopavat! ko so zvečer prišle domov in jih je dec objel so ble vesele kot radio!

zdej pa gledate mehiške nadaljevanke itd in berete kozmopolitan pa tko naprej pa vam je dougcaj! in pričakujete hudiča in pol

tko da...

467716-post_slo.gif

današnje zafnane avše še samo nekaj pričakujejo da jih bo njihov desc zabaval in vozil vsepovsod, da jim bo desc vse naredu kot jih je njihov oči razvajal z vsem možnim, da jih bo desc crklal na vse možne načine in obratno pa ne. Temu one rečejo ljubezen.
Pa bog-ne-daj da se ena prjatlca pohvali s svojim descom kako ji je nekaj lepega naredil, ker je potem ona takoj manjvredna, desc pa sploh ker tut njej ni kupil Uggic ko je bil službeno v Avstraliji.

Redko katere so še normalne Ženske (z velikim Ž), pa še te so že zasedene in ponavadi moški grdo delajo z njimi...

Današnji ženski je uspeh to, da zna skuhat rižoto in spečt krompir v pečici. Takrat pričakuje ovacije aplavza.

Aja pa 3/4 žensk danes bazira svoje življenje na pozitivnih afirmacijah, pozitivnih mislih, odpiranju čaker in branju raznih [Psi] in avtosugestivnih knjig.

22. jul 2007
1.398
43
48
Citat:
Uporabnik Lucika pravi:
Mene je brat na primer vsako soboto in nedeljo po power rangerjih in nekih pederikastih dinozavrih, ki se spremenijo v robote, tepel.
Za mehiške nadaljevanke ti dam prav. Vedno sem jih gledala skupaj z omo in še mam zdaj včasih občutek, da bi morala biti neka popolna svetnica (ne moreš si predstavljat grozljivosti tega). Kaj pričakujem od tipa? Ti bom povedala kaj bi si želela od tipa:
- da se je sposoben zjutraj vstat brez moje pomoči
- da uživa v delu v naravi (ker sem ugotovila, da sem ful srečna ko cela familija skupaj zunaj kaj delamo)
- pustolovska narava
- nealkoholik ali narkoman ali odvisnik od virtualnih svetov, tudi filmov
- pa da ma neki cilj v življenju, veselje do le tega...

To je to, to je ded za mene. Ne pa neki računalniški pusiji
smile-1.gif
Lahko pa si najdeš, kakšnega klenega kmečkega fanta, ta bo sigurno izpolnjeval vse te tvoje kriterije in boš srečna z njim....
Ali pa ti nebi bila na kmetih doma, ker si pač navajena mestnega življenja
evil.gif

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
po mojem je tvoj problem da ne znaš skomunicirati svojih potreb na nezavednem čustvenem nivoju. V tem naj bi bile ženske močne.Čim si direktna za večino moških nisi več zanimiva.Drugače povedano ženska me mora postaviti pred izziv,da se počutim kot moški, ki zadovolji njene potrebe.samo mojih 5 centov

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
ksz

Tale psiholog je dobro povedal - IMO je tole glavni problem današnjih "emancipirank" in metro "uspešnih" moških.

Citat:
Ko pa ljudje zadovoljijo pogoje preživetja, spremenijo mentaliteto. Nastopi t. i. družba bogatih. Gredo v družbo, da zadovoljijo tudi drugačne potrebe, ne le osnovne za preživetje. Mešajo pa pojem kakovost življenja z užitkom. Želijo, da jim je prijetno. Če jim je, to razumejo kot kakovost življenja. Ta trend je pravzaprav negacija ljubezni. Če pogledamo to z vidika partnerstva ali zveze, partner ni več tisti, ki ga ljubim, vendar oseba, ki mi omogoča prijetne užitke, zaradi katerih smatram svoje življenje kot kakovostno.

To pelje v narcisoidnost: sem središče sveta, okoli katerega se vse dogaja. Moje potrebe morajo biti zadovoljene, za druge mi ni mar. Pojavljajo se nove teorije ljubezni. Partner je tisti, ki vam omogoča osebni razvoj. Če vam ga ne, potem stagnirate, ne morete se razvijati. Zamenjate ga z drugim partnerjem, spet se osebnostno razvijate, ko se ustavi, se zgodba ponovi. Druge izkoriščaš za svoj razvoj. V bistvu je vse to narcisizem.

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
V zadnjih časih je postalo moderno, da se ženske razvajajo. Da si vzamejo čas zase, kot rečejo. Obiskujejo kozmetičarke, frizerke, pijejo martinije in v trgovinah z oblekami grupno zapravljajo ogromno denarja. Potem se jim zdi blazno fino, ko se s kar je mogoče velikimi vrečami z napisi Chanel, Esprit, Armani, D&G ipd. napotijo čez celo mesto ali – kar je med ljubljanskimi babnicami še bolj in - prek City Parka. To ne bi bilo moteče, če te iste dame podobnih užitkov ne bi odrekale moškim. Tip se doma zavali v kavč, odpre pivo in hoče v miru pogledat dirko formule ena, ženska pa podivja, da je to neumnost, ugasni, ne prenašam Ališiča (le kdo pa ga). Podobno je, če fant kupi kakšno novo neumnost v smislu zabavne elektronike, doma jih pa sliši, kaj mu je treba kupovat te bedarije. Bog ne daj, da bi v gatah ležal na kavču, ker je to ogabno in neolikano, med tem ko si sme ženska s smrdečim lakom barvat nohte kar sredi dnevne sobe.

V časih feminizacije čez vse meje dobrega okusa so torej moške sprostilne navade okaraktirizirane kot poneumljajoče ali ogabne nebodijihtreba, razvajanje sodobnih 24 ur dnevno zaposlenih žensk pa je nekaj nujnega, saj jih samo to ohranja pri življenju. Moški pravzaprav ne potrebujemo veliko; na sekretu mir, sicer pa družbo dobrih prijateljev in kozarec piva. Dama nas ima najbrž res za neumne, če za čisto preveč denarja kupimo nov mp3 player, toda, ko ga čez tri mesece potrebuje sama, je vsa sladka in prijazna.

S čim vse pa nategnejo sodobno žensko? Seznam bi bil predolg, začnemo pa lahko s kozmetiko. Prijateljica si je zadnjič že pred deseto zjutraj drugič navlažila roke in to kar sredi kavarne. Sicer ima menda suho kožo. Vse kreme še zdaleč niso enako dobre za vsako žensko, oz. vsaki ustreza določen tip žavbe, ki ga je mogoče najti samo s stalnim preizkušanjem, kar vključuje nakup kreme, dvodnevno uporabo in v končni fazi ugotovitev, da se pojavljajo mozolji. Sledi na ponoven neuspeh obsojen poizkus z naslednjo kremo. Zanimivo pri vsem tem je, da osebno ne potrebujem ničesar, pa imam kar solidno gladko kožo. Po smučanju v mrazu sem se sicer občasno namazal po obrazu, a sem se tega vedno sramoval. Naslednja zanimivost je obstoj žensk, ki tovrstnih krem ne uporabljajo, njihova koža pa ni nič grša.

Višek kozmetične nategunske industrije so wellness centri (kako nobel se sliši, kajne) s ponudbo čokoladnih kopeli, masaž s toplimi kamni in nege telesa z grozdjem in grozdnimi produkti. Mimogrede jo ožamejo za 50 evrov in več. Dober približek wellness centrov je kar domača kopel z raznimi smrdečimi svečami, paličicami, kopelnimi solmi, romantično glasbo in celim protokolom umivanja las, pilinga, manikure, pedikure in maziljenja različnih delov telesa ...

Povprečen moški ima nenormalne težave, če hoče zvečer ven. Kajpada, njegova družba prijateljev je neprimerna – "ne dovolim, da se družiš temi idioti, ko prideš domov, si drugačen". Domov da se bo vrnil pijan, pa še druge ženske se bodo obešale po njem. Ko pa gre fina dama ven s svojimi prijateljicami, je vse v redu, ona pač potrebuje čas zase. Napedena se v nulo, da kar kliče po pozornosti (potem se ji zdi neznansko zabavno zapeljevat natakarja), njene praviloma ledig zafrustrirane prijateljice pa jo celo noč prepričujejo, da naj pusti tistega kretena.

Ženska gleda Seks v mestu in najhuje je, da se z junakinjami serije tudi identificira. Pri tem jih mora tip pustit pri miru, ker je to itak "edina nadaljevanka, ki jo gledajo", kar je žal res, jo pa spremljajo še skoraj vse ostale nadaljevanke. Ko hoče on gledat fuzbal, pa ves čas teži, se stiska in misli, da je neznansko smešno, če mu nepričakovano zamenja program.

Za vse razvade pravimo, da so škodljive, npr. prekomerno pitje alkohola, kajenje, nažiranje, gledanje televizije ... Le ženske razvade so nekaj pozitivnega, pa ne samo to, nanje so celo ponosne! Zaradi teh razvad se menda počutijo bolj ženske.

Glavni generatorji teh idej so ženske revije s članki v smislu "Enkrat tedensko si privoščite cel dan samo zase in vaše male razvade". Kljub temu, da se imajo za pametne, ženske ne pogruntajo, da je vsa ta periodika v službi kozmetične in modne industrije in da so v bistvu
nategnjene na celi črti. Mislijo, da si z razvajanjem izboljšujejo kvaliteto življenja, v resnici pa nevede tekmujejo ena z drugo, kar jim bivanjski problem seveda le otežuje. V tekmo lahko vstopajo le z investiranjem v kozmetiko in najmodernejše škornje, vse to v funkciji
zapeljevanja moških. Je že res, da lepoto opazimo prej kot pamet, res pa je tudi, da povprečnega moškega bolj kot vlažnost kože obraza zanima vlažnost kakšnega drugega predela ženskega telesa.

Konec koncev torej pridemo do ugotovitve, da je vso to šmerjenje in tako imenovano razvajanje brezpredmetno. Ženska mi je najbolj všeč zjutraj, ko se zbudi, pa se je vseeno ne ustrašim. Ljuba so mi dekleta, ki se razvajajo s preprostimi izleti. Všeč so mi tiste,
ki rade volje razveseljujejo z najboljšimi ocvrtimi jajci. Taka dekleta bodo vedno našle pravega, ker pošten moški to še vedno najbolj ceni. Napedenane prasičke na drugi strani pa bodo vedno nesrečne, saj privlačijo izključno enkratne podiralce, ki se gibljejo na relaciji
fitnes – Joe Penias – Top – postelja.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Če se gre samo za kaj dat v horizontalo je itak vseeno na kakem intelektualnem nivoju je. Dobro mora zgledat pa še boljše migat in je to to...

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Mogoče, ampak to moti samo tipe, ki ne dobijo.

Ne dobijo - česa??
Pravilno definirano je tako,da moški DA,ženska pa DOBI
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
...kar vas je pa večina tle gor....tomiju17 pa itq ni za zamert, po najstniškem samoiskanju pride še doba iskanja prave pol bo šele zapadu na vaš nivo šovinizma, ki ga ta forum tko lepo podpira od moderatorjev dalje

majč

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
747
113
EU
To ni noben šovinizem, ampak te fantje tretiramo enako nam => enakopravnost

Šovinizem bi na primer bil, če bi te posebej lepo obravnavali samo zato ker si ženska.