Citat:
Uporabnik barvica pravi:
ali smo za posteljo ali za "long term relationship",
za v postlo alpa za dolgo, parmesecno, razmerje:
punca mora bit blond, tu mislim na barvo las, lahk je tut pofarbana
recimo pri Urski Cepin bi reko, to je to
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
ali smo za posteljo ali za "long term relationship",
Ker u resnic nočmo nč komplicirat zato je to tko. Za kratkoročne zadeve, žensko za zabavo, seks pa to vse brez nekih obveznosti; za dolgoročno pa pač sočloveka, kjer ti ne bo utrujal ves čas in ti rajši pomagal, da lahko skupaj dosežeta več kot bi sicer kot posameznika. Pol je sam še vprašanje otroc ja/ne ipd.Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Aja, noben ni omenil nič konkretnega. Same neke lastnosti iz učbenika starga fotra. Krneki.
ja v redi si..kar v vrsto se postavi.Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Izpolnjujem dve od dveh....Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kot je rečeno, dokler toplo ščije in jogurt pregrizne je dobra..
In kaj sedaj
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Aja, noben ni omenil nič konkretnega. Same neke lastnosti iz učbenika starga fotra. Krneki.
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Se celo strinjam s teboj, sami neki stereotipi, vprašanje je pa, kaj imajo res doma.
Citat:
Uporabnik midi pravi:
Ženska mora imeti okoli B košarico, pa da je pridna, mirna, poštena... vse to skupaj je nemogoče dobiti, zato imam probleme....
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Mora biti mlajša od mene, tam do ene 15 let mlajša. Plastike, silikona, ne maram. Mora biti malce bolj liberalna, kakor sem tudi sam. Ne sme biti zategnjena. Pa tudi nahranit me mora znat. Pa ne sme biti vegetrjanka.
Ti že lahko gledaš za 15 let mlajšimi, vprašanje pa je, koliko žensk gleda za 15 let starejšimi . Tudi ženske danes raje gledajo za mlajšimi, predvsem milfe.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
To, da mlade niso dobre, je bullshit. Punce pod 25 so še kako rakete, vsaj v MB in LJ. Pametne pa ponavadi res niso.