moška moda

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
902
91
28
select 1 from dual;
Jaz sem lani jeseni v Macy's v San Franciscu prodajalcu samozavestno dejal da nosim samo 501 velikost 34/34 potem jih pa nisem spravil čez bedra.
bonk.gif
Tako da sem potem kupil 5 kosov 505 34/34 (cena pa taka, da se bi skoraj splačalo letalsko karto kupit, ko jih bom naslednjič potreboval).

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
KSZ
Zakaj dobivam občutek da je povprečni uporabnik alterja nekaj takega:
fat-man-on-the-computer-300x224.jpg

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja imaš prav sam še hipster style prodavljejo.
bonk.gif
So imel pa par mesecev nazaj eno akcijo kavbojk v takko, sem vidla raven kroj kavbojk za moške, tko da ne vem, če je to še v trgovinah. Mal poglej.

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
"Ja imaš prav sam še hipster style prodavljejo.
bonk.gif
"

Tle morš pa res dobesedno vse razlagat.
rolleyes-1.gif
Hotla sem povedat, da je ta hipster style za en klinc, če bi šlo za kakšna hudo, vročo in zanimivo robo, bi se pa prodaJALA. Štekenzi! No s tem hočem povedat, če razumeš!

Klinjo! No to si pa sam razlagali!
evil.gif

majč

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Tudi jaz imam probleme z kavbojkami, ker celo življenje laufam imam temu primerne noge....... čez stegna dobim samo tisto, kar potem na meni izgleda kot vreča
bonk.gif

A to je blo to, da sem od petih modelov 501 včeraj spravil nase samo dvoje 506? Prodajalka je sicer strokovno ugotovila, da me je malo več skupaj, kot so standardi, sem hotel že surlo vlečt, bemti.

Verjetno ja. Model 501 34/34 ki jih imam doma so mi prav, v trgovini pa isto št. komaj spravim čez bedra, od kolen dol pa mlahave
bonk.gif
506 so skoraj isti model. 512 pa so baje ravno v bedrah malo širše, druge razlike pa ni.

Nekdo je omenil net..... huh, ne upam kupovati preko neta, če dam hlače na sebe vsajvem če so ali niso, kako naj vem da nima nek model hlač relativno malih številk.... pa kupim 34 pas, v bistvu pa ugotovim da je 32

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
"Ja imaš prav sam še hipster style prodavljejo.
bonk.gif
"

Tle morš pa res dobesedno vse razlagat.
rolleyes-1.gif
Hotla sem povedat, da je ta hipster style za en klinc, če bi šlo za kakšna hudo, vročo in zanimivo robo, bi se pa prodaJALA. Štekenzi! No s tem hočem povedat, če razumeš!

Klinjo! No to si pa sam razlagali!
evil.gif

majč

Kva ti ni jasno? Samo pravim da v prekmurju tako govorijo. Boli me k kaj ti misliš o Hipsterjih. Men so bedni.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Ma jst ne štekam, da si človk ne najde kajbojk. To mi ne gre v lajšto. Razumem in sočustvujem z vsemi, ki imajo fizične ali finančne omejitve. Ampak "za boga" (quote by Radovan Žerjav), da danes ne najdeš kajbojk k ti niso kul...Matjaž Banič bi rekel: to je fešn, da probaš neki novga, da greš čez mejo, da eksperimentiraš, da si drzneš zamenjat 501 za kej novga
hysterical-1.gif

Mislm, Levi in Štraus ima milijon kajbojk...za une s širokimi stegni: od 501 do 569 (in še bi lahko našteval). Evo, to je 6 modelov v več barvah, tko, da...ne mi jamBrat no!
evil.gif

Potem so tu številne druge znamke. Nobenih hipsterjev. Če imaš hlače na korenčka, še nis hipster (mene praš). Pejte u kako štacuno k še nkol niste bli pa veste (al pa tut ne) da majo not cune za moške (ne v berško, tist je za hašišarke
evil.gif
).

Spoštujem pa tiste, ki so malo (bolj) nestandardnih dimenzij in nimajo lastnega krojača.

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Evo, še moja plat kupovanja kavbojk. Men je RES težko dobit ene navadne kavbojke. Torej klasične z "navadnim" krojem, ne neki kar je zdej IN + to da so na gumbe in ne z zadrgo. In pol iščeš naokol in ti prodajalka reče, ja sej to je zdej moderno, da je na zadrgo. Ja lej, naj bo moderno, sam men je bedno. Tko,da mi potemtakem res ostanejo samo še Levi's-ove 501. Pol pa še najdit dolžino, pa širino, kar pa spet ni tko lahko, ker imam raje nekoliko daljše. Najbolj mi je bedno, da če mam kavbojke in se usedem, da se mi vidijo štunfi, tko kot pri Steve Urkel-u
smile-1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Jaz običajno to rešujem tako, da pač kupim predolge in jih nesem potem h krojaču, da jih skrajša, ker sicer bi tedne preživel v prodajalnah dokler ne bi morda nekega dne celo našel kavbojke, ki bi mi dejansko bile prav.

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Ja, sej jaz nosim 36 dolžino. Imam pa rad, da so kavbojke malo ožje. Ne maram tostega hip hop stila oz širokih hlačnic.