moška moda

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
No, vprasam pac ker si zacela pri brkih in to pogojuje tudi druge lastnosti
smile-1.gif

Jst pa mislim, da je glavno tisto, kar ima punca/fant pod lasiščem -če ga ima
wink-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ma ja uni hipsterji mi nekak ne sedejo niti po brkih niti po samem gibanju in imiđu, dopuščam pa,da so mogoče kul za menit se.

majč

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Eno vprašanje.......da se vrnemo nazaj na modo!!! A ste tud vi začel opažat da ni več dobrih kavbojk za dobit? Mislm tko da je en navaden kroj pa da majo kako sprejemljiv vzorc gor....kak stranski žep....pač mal tko da niso čist classic kroj....

Vse moške kavbojke so oprijete
bonk.gif

Sam še emo al pa hipster stil lah kupš
bonk.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Jaz se ne oblačim ravno vsak teden in ko sem imel pred kratkim žuto minuto ter prazne kostne, sem si šel kupit par stvari, med drugim tudi kavbojke in majice z dolgimi rokavi. Pri kavbojkah niti nima problema, mi je vseeno kakšne so, dokler so 501. Pri majicah me je pa malo vrglo, kil imam manj kot pred petimi leti, trenirati sem davno nehal, prekladanje pamžka pa tudi ni tak napor, da bi se čez rame razlezel. Do prejšnjega podobnega nakupa je bilo vse XL, sedaj pa te številke nisem več spravil čez rame, da sem moral na koncu vzeti XXl ali celo XXXL. Na koncu me je potolažila znanka, ki dela v eni od trgovin s konfekcijo, menda so se števike skrčile, ker ste mulci take gnjide, da bi vsi nosili XS, da ne bi na vas viselo kot žakelj, ker se menda moda dela za lepe fantke med 20-25 let. A bom moral začet nositi srajce? Roza po možnosti.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Hahah enako jst opazu........včasih sm mel 54 konfekcijsko in je blo to to...

Zdej pa ena štacuna paše majca L.....u sosednji morm pa XXL kupt da dobim gor
bonk.gif

Da ne govorim če greš kej v italijo.......u Udinah u shoppingu sm mislu da sm pršu u shopping center za liliputance
cry12bpy.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Fantje nakup enih normalnih hlač v BTC-ju je misija nemogoče. Prideš v Zaro, rečeš, da rabiš številko 50 pa ti dajo za probat hlače, ki jih niti čez stegna ne spraviš. Pol ti pa razlagajo kakšen kroj majo. Mah naj se grejo solit. Jaz rabim ene normalne hlače ne pa nalaganje o krojih. Res je, da mam fetiš na črno in bež barvo, pa da ne prenesem kakih čudnih vzorcev na kavbojkah. Ne vem al sem jaz smotan al je kaj narobe z našimi trgovci, ki najbolj čudno robo prodajajo za velik denar.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Tudi jaz imam probleme z kavbojkami, ker celo življenje laufam imam temu primerne noge....... čez stegna dobim samo tisto, kar potem na meni izgleda kot vreča
bonk.gif

Boljša izbira je pri G-Star, precej normalnejši kroji, ampak težko jih je najti za pametno ceno...... ne daje se mi 120 € in gor za kavbojke
smile-1.gif
. Tudi kak model od S Oliver je ok, ampak žal so, po mojem mnenju, glede na plačano ceno, prehitro spustile dušo. Dokler sem jih nosil so pa bile bomba.

Zara, HM in podobno je samo za presušene paličnjake. Če že te malo cenejše kavbojke, potem Tom Tailor...... za 50 € dobiš skoraj kar hočeš, tudi normalni modeli..... drži jih, poleg Tom Tailor trgovin, tudi Sportina in tudi outleti Sportine, tam se najdejo za res ok ceno.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
timezone se tudi meni dopadejo. Ene izmed redkih kavbojk, ki mi stojijo v redu. Imam tezave, ker imam malo sirse noge (mogoce ima tu kaj zraven kolesarjenje) in potem sem nad koleni ko mortadela, pod koleni pa mlahavo vse in je treba iskat prave kavbojke/hlace
smile-1.gif
No, timezone pa boss mi stojijo v redu!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Meni so Leviske zakon, pa zadnjič sm v MANI kupil neke normalne kavbojke. Sovražm te æudne bavre, pa vzorce pa lukne na teh novih kavbojkah!!

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Kako je oblečen? What? Mislim ne vem, s klošarji se ne družim, običajni fantje pa čist ok zgledajo. Top of the tops so itq športniki, vsaj mal mišic. To je pa tud vse, kar mam na to temo za povedat. Če te zanima pa "podstršna", je pa to druga tema, sam zadnje čase se s tem ne ukvarjam več, k nima smisla.

majč

Trebušnjaki na takih suhcih itak ne štejejo. To je tko kot da mam debela baba male joške.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Tudi jaz imam probleme z kavbojkami, ker celo življenje laufam imam temu primerne noge....... čez stegna dobim samo tisto, kar potem na meni izgleda kot vreča
bonk.gif

A to je blo to, da sem od petih modelov 501 včeraj spravil nase samo dvoje 506? Prodajalka je sicer strokovno ugotovila, da me je malo več skupaj, kot so standardi, sem hotel že surlo vlečt, bemti.