Citat:
Uporabnik stieber pravi:
sicer pa mnogo pove dejstvo, da so se zahodni nemci, ki so imeli totalno razruženo državo, pobrali in nas krepko prehiteli...
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:t....po besedah očeta...
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
A ni zanimivo, da so 24ur kasneje objavili njegovo smrt? Tukaj ni govora o 14 dnevih ampak v urah.Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Dej, da ne boš spet komu smrti napovedal 14 dni prezgodaj
Štajn, zate smo že ugotovili, da nisi ravno brihten, zato zate in ostale polpismene janšiste dodatno pojasnilo: govoril sem samo za prejšnji mesec.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Če si komaj prejšnji mesec prišel v stik z krizo, pomeni, da si več let živel v mehurčku, katero so podpirali, bom tako rekel: tisti iz realnosti.Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Prejšnji mesec so mi ukradli v imenu krize celo mesečno! plačo: zmanjšali so plačo, zmanjšali so dnevnice, regresa so dali še tretjino ne itd. Jaz, ki delam že 30 let in sem marsikaj ustvaril, sem moral plačat 800€ za reševanje krize, katere niti slučajno nisem zakrivil in nisem kriv niti za 1€, ki je odtekel tajkunom, goljufom in politikom.
Potem pa še stvar imenuješ kraja?
Potem pa še začneš nakladati o krivdi??
Ja, ja, Kalimero. Ubožec.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
ksz
Leta 1991 smo šli iz Juge preč, da bi nam bilo bolje. Potem smo v 20 letih uspeli spičkat vse, kar smo prej 50 let ustvarjali v Jugoslaviji...
Pa ti veš kaj govoriš? Kdaj si bil rojen, verjetno nimaš več kot 25let?
Malo si preberi o dodajanju ničel na jugoslovanskih dinarjih, preberi si o tem, da so morali slovenci dajati svojo enodnevno plačo albancem/kosovcem (ne vem več točno katerim), ker so bili preveč leni, nesposobni, _______ (vstavi poljubno).
Mogoče si še preberi o tem kako je bil Beograd center kamor se je denar stekal in se ni vračal nazaj.
No dej, povej mi kaj je bilo ustvarjenega v 50 letih, razen farse o prelepem življenju (seveda samo tistih, ki so bli člani komunistične partije), nekaj zelo podobnega ampak v milejši obliki kakor se danes smejemo severnokorejcem.
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Kam je denar hodil včasih, praviš? Da smo en dan dali za nerazvite taspodne? LOL - en dan
Prejšnji mesec so mi ukradli v imenu krize celo mesečno! plačo: zmanjšali so plačo, zmanjšali so dnevnice, regresa so dali še tretjino ne itd. Jaz, ki delam že 30 let in sem marsikaj ustvaril, sem moral plačat 800€ za reševanje krize, katere niti slučajno nisem zakrivil in nisem kriv niti za 1€, ki je odtekel tajkunom, goljufom in politikom.
Če kogarkoli od politikov kje srečam, mu bom pljunil v obraz. Ker se norca delajo iz normalnih ljudi.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Kljub oh in sploh presezkov in neucinkovitosti so zadeve delovala 40+let......Po optimizaciji pa konkretno sle 3pm
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
...
Kljub oh in sploh presezkov in neucinkovitosti so zadeve delovala 40+let......Po optimizaciji pa konkretno sle 3pm
..
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
...
..
Je delovala, ja. Dokler je Juga dobila od (grde imperialistične in sovražne) ZDA več nepovratne denarne pomoči, kot cela Afrika skupaj