Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ma s temi 60kmh skozi tunele dosegajo ravno kontra učinek, ker nihče več ne vozi toliko in ko bo res neko sranje, folk ne bo resno vzel omejitve in potem se zna zgodit še večje sranje.
Ne morem verjet. Spet ne. Ko sem to sam omenil že pred leti, sem bil označen pa za slepega voznika. Pa ni problem v tem, da bi bil slep. Me veseli, da se še kje kakšen dobi in razmišlja. To bi si rabil vzet en teden in hop po sloveniji, vse posnet, naredit video in je. Jaz tudi ne jebem več omejitev, ker sem že tolikokrat nalete pa ni bilo nič. Sem tudi že naletel, da ni bilo nič označeno in se pripelješ normalno. In model maha po cesti, da kaj se grem, a ne vidiš da delamo. Bom naslednjič vohal, da eni skačejo po cesti. Mislem WTF postaja vse skupaj. Sej to je blo že pet let nazaj, sedaj je pa že neznosno.
NOBENIH pravil, NOBENE logike, ampak vsi pa bi SAMO svoje pravice zahteval in je cesta narejena samo za njih. Se peljem nekaj časa nazaj po vrhnškem. Pa ljudje, a ste prfuknjeni? Najbolj poln je bil prehitevalni pas in cjazenje dobrih 100, vozni malo manj, skrajno desni pa prazen. In potem je en kup ljudi videlo enega X-Hair-a kako nori po omejitvah mimo butalcev. Fuckih shit. Sam čakal sem, da prnese še enega Apollota in bi bila mera polna.
Don't get it.
Pa glede Keltike. Pa kdo se dela norca iz nas? Cesta širša za 100% Srečajo se lahko 3 kamijoni vštric, pločnik, ma ni da ni. In BAM omejitev 60-70. Prej pa 90!!! Tist cepec, ko je to postavljal, da bo dokončno mir s temi znaki, zabijte celotno slovenijo v cono 30 in bomo najbolj varna država polna debilov.