Eni pa se imajo za supermene.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
jao... ja valda, da se bo že znajdu no. bo pobremzal in šel za tabo. In zabremzati ne pomeni, da se čisto ustavi, ampak zmanjša hitrost.
eni res vidijo probleme tam, kjer jih sploh ni.
Pri sexu imaš opravka z najboljšim človekom na svetu, pri vožnji pa z jagodnim izborom kretenov planeta.Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
ksz
Peesda, a eni tudi pri f00kanju tako komplicirate kot na cesti? Ðizskrajst
Saj to je ponekod tako.Citat:
Uporabnik sad pravi:
Hja, eni pa na koncu pospeševalnega pasu vidijo betonski zid. In potem pune na zavoro.Citat:
Uporabnik tado pravi:
hAHHAA...dobra. V glavnem takle mamo. Če imaš možnost se odmakneš, če ne pač ne. Jaz če ne dobim tiste prave hitrosti ali je pač en [censored], ki se mu ne da malo premaknit na prehitevalni pas (če seveda nobenega ne ogroža) vozim toliko časa še po odstavnem.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kdo pa to odmonitra, da gre lahko rešilec skozi?? a darsovci tok prej pridejo, al kako???
Citat:
Uporabnik doktor pravi:
Še nikol mi pospeševalni pas ni bil prekratek. Pomoje še nikoli nisem ga prevozil več kot 2/3. Je res, da pospešujem že v ovinku in na avtocesto nikoli ne grem z manj kot 100. Pa nimam rakete.
Kaj imaš?Citat:
Uporabnik doktor pravi:
Še nikol mi pospeševalni pas ni bil prekratek. Pomoje še nikoli nisem ga prevozil več kot 2/3. Je res, da pospešujem že v ovinku in na avtocesto nikoli ne grem z manj kot 100. Pa nimam rakete.
Ja, zanimivo posebej, če priletiš iz ovinka s "skoraj 100" , tam pa potem nekdo stoji, ker čaka na prosto pot.... (ali iz katerega koli že razloga)Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Pomeni, da kršiš pravila, saj je v veliko primerih omejitev tam 40 :-D
enkrat se zapelji na AC na priključki Vransko. me zanima, kako hitro boš tam imel 100. pod pogojem, da ovinek do trikotnega znaka spelješ po omejitvahCitat:
Uporabnik doktor pravi:
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:
Me zanima koliko varni so ti montažni prehodi na JVO. JVO namreč ni vizuena, ampak zelo čvrsta ovira.
Če pridrsiš po ograji, pa se ti odmakne del, kjer je montažni prehod, dobiš nadaljevanje ograje, ki je fiksna, v kabino.
Ker nisem več v tej stroki, me prav zanima, kako je montažni del pričvrščen v tla in na fiksno ograjo.