Mnenje: Bmw E60

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
535d je res zverina, samo 530d ne zaostaja prav dosti
smile-1.gif

Samo en in drug sta zasenčena, ko poleg postaviš Hondo Accord
evil.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.444
425
83
Citat:
je idealna izbira 525d, je dovolj hiter za hitra prehitevanja, poraba nizka in pri zavarovanju je ravno na meji da si v nizjem razredu (130KW)

525d je (žal) zrasel na 3 litre in presegel magično mejo...

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
A Honda je le vrhunski voz, nimas kaj
hysterical-1.gif

Ne delaj se norca, če postaviš 2 omenjena najača Accorda 2.2 cdti imasta skupaj vec valjev kot vstopni model BMW 5...
zmaga.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
hysterical-1.gif

To je v redu ja, pa še na board computerju potem lahko na hondi gledam koliko litrov manj sem požgal od E60..

aja ne morem
evil.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
Peljal sem oba, tudi na daljše razdalje in moj vtis je tak kot sem napisal. Zarad mene se lahko režite kolikor hočete, vozite karkoli želite.

lp

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Kakšni odgovori, zdaj že 170km ni enim več dovolj, me res zanima kaj vozite. 520i je čisto spodoben voz in za povprečnega uporabnika dovolj. Kolega nabavil pred časom in pravi, da ima povprečno porabo 8,8 l/100km in da bi še lahko kakega konja vstran dal.

Nasvet za Hondo pa je pošteno nasmejal.
aplauz.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
aplauz.gif

to ni bil nasvet. To je bila primerjava, da si človek lahko predstavlja do kam seže E60. Ne vem, kaj človek sprašuje po forumu, če mu je itak vse jasno.
Dejstvo je, da imajo avtomobili z zadnjim pogonom manj prostora v notranjosti kot avti s prednjim. Opreme tudi Hondi ne manjka. Rekel pa sem tudi, da je Honda racionalnejši nakup. jasno, če si človek želi BMW (ali pa katerikoli drug avto) ga bo pač kupil pa čeprav mu kakšna stvar fali.
Hondo pa omenjam zato, ker z drugimi avti nimam izkušenj.

lp

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Ups, nisem vedel, hvala za info.
zmaga.gif

Sicer pa je za običajno rabo 520 popolnoma dovolj, 170 KM zadošča za lepo dinamično vožnjo. Ne vem zakaj nekateri niste sposobni razumeti, da je nekomu to dovolj in, da ne kupuje petice zaradi divjaških nagnenj. Se pa popolnoma strinjam, da so močnejše različice privlačnejše, vendar ne za vse uporabnike....

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
aplauz.gif

to ni bil nasvet. To je bila primerjava, da si človek lahko predstavlja do kam seže E60. Ne vem, kaj človek sprašuje po forumu, če mu je itak vse jasno.
Dejstvo je, da imajo avtomobili z zadnjim pogonom manj prostora v notranjosti kot avti s prednjim. Opreme tudi Hondi ne manjka. Rekel pa sem tudi, da je Honda racionalnejši nakup. jasno, če si človek želi BMW (ali pa katerikoli drug avto) ga bo pač kupil pa čeprav mu kakšna stvar fali.
Hondo pa omenjam zato, ker z drugimi avti nimam izkušenj.

lp

Čak čak kako lahko ti daješ izjave do kod seže E60, na drugi strani pa praviš, da imaš samo s Hondami izkušnje
confused-1.gif

Avtomobili z zadnjim pogonom imajo manj prostora v notranjosti
confused-1.gif

Krneki no.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
Tudi z E60, konkretno 525D imam izkušnje. Napisal sem tudi, da so skromne, ravno zato, da si človek lahko ustvari sliko o teži mojega mnenja. Potrebno je brat in razumet kaj človek napiše.
Da ne bomo slepomišili:
Honda 2.2CDTI, prevozil cca 500km, sicer tedensko sopotnik.
BMW, prevozil 300km, mesečno sopotnik.

Torej nisem lastnik omenjenih vozil, ne vozim jih dnevno in na podlagi mojih skromnih izkušenj podajam vtis, da E60 ne nudi toliko več od Honde, kolikor stane več. Seveda, če ti je E60 všeč ga pač kupiš, to je jasno in temu ne more nihče oporekat.

lp

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Po prevoženih 300 oz. 500km nisi avta niti malo začutil, ne honde in ne BMWja, tako da o tem kateri kaj nudi, je nesmiselno pripovedovat. Očitno pa tudi nisi občutil razlike med predaj in zadaj gnanim avtomobilom, sploh razlike v dinamiki. Lahko, da ti vožnja pač ni užitek, ampak zgolj nuja ali si pa teh 300 oz. 500km naredil po avtocesti.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Zadnja 2 dni sem nardil 350 km s Hondo Accord 2,2 kot voznik.
Sem pa skoraj popizdil,ker nikakor nisem mogel najt položaja za volanom,da me ne bi nekaj bolelo.
V 10 let stari 3-ki me tud po 1000 prevoženih ni bolelo nič.
Motor in podvozje je zelo dobro v Hondi ni pa primerljivo z BMW 5, vsaj po mojem mnenju.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Po prevoženih 300 oz. 500km nisi avta niti malo začutil, ne honde in ne BMWja, tako da o tem kateri kaj nudi, je nesmiselno pripovedovat. Očitno pa tudi nisi občutil razlike med predaj in zadaj gnanim avtomobilom, sploh razlike v dinamiki. Lahko, da ti vožnja pač ni užitek, ampak zgolj nuja ali si pa teh 300 oz. 500km naredil po avtocesti.

pa vseeno več kot 2 ali 3, ki so pisali v tej temi.
Kilometri so bili večinoma naštepani na avtocesti, kamor avtomobila tudi sodita. Za kakšnen namen pa kupuje oče od postavljalca vprašanja pa ne vem.
Nismo vsi divjaki na cesti in ne driftamo na vsakem rondoju.

Položaj za volanom mi je bil pri obeh zelo dober, le pri BMW lahko sediš malce globlje pod volanom, meni je to recimo všeč. Po drugi strani se mi zdi, da ima honda bolj neposreden občutek, kaj se dogaja z avtom, kot bmw.

lp

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Kakšni odgovori, zdaj že 170km ni enim več dovolj, me res zanima kaj vozite. 520i je čisto spodoben voz in za povprečnega uporabnika dovolj. Kolega nabavil pred časom in pravi, da ima povprečno porabo 8,8 l/100km in da bi še lahko kakega konja vstran dal.

aplauz.gif

koliko pa ima ta mašina sploh navora?

se mi zdi da ni ravno najboljši za prehitevanje (manjka tisti Kick in)
tongue-1.gif

mogoče se mi je samo tako zdelo...

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
ksz

Samo tako za info- od danes je 520i v garaži in pelje se povsem zadovoljivo, ni ravno raketa, vendar skoraj vsakemu prepotentnežu pokažeš zobe
grin1.gif
Hvala za mnenje vsem.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik MiKa pravi:
ksz

Samo tako za info- od danes je 520i v garaži in pelje se povsem zadovoljivo, ni ravno raketa, vendar skoraj vsakemu prepotentnežu pokažeš zobe
grin1.gif
...ni treba omenjat, da je voz kot se spodobi..
Fajn. Dobro vožnjo. Sporoči porabo.

PS: Javi se čez 14 dni, boš takrat povedal, če je še vedno dovolj.
smirk-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Dovolj konjenice je, dovolj.
smile-1.gif

Če si mtl's way driver pa sploh čez glavo
zmaga.gif