Miza na Koroškem :D

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
grozljivo..aj giv ap
crazy1.gif

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
s čim se pa naj borim zaskoziboh..s kozami, ki ležijo na hrbtu?
stupid-1.gif

sej zastopim podzavest (tudi zaradi psihologije med časom šolanja, pa ne da bi se hvalila
wink-1.gif
) sam, ko nima to veze z odprto temo..

B81

22. jul 2007
37.853
11.082
113
Hmm, vsak ima kamero že doma...če bi jaz to nekje prebral in šel gledat, bi prej vzel kamero zraven, kot žensko, tako da malo se mi čudno zdi, zakaj še ni filma gor.
Ampak tudi če bi bil, verjetno spet noben ne bi spustil mize in bi tej film bil enak, kot ti na youtube-u.

BTW: človek bi lahko ležal na postelji iz žebljev. Vsak žebelj bi 'vzel' en kos telesa, ker jih je dosti, so močnejši, enako kot roke, ki so 'narahlo' na mizi. Posamezniku se zdi, da skoraj nič ne drži, skupaj pa je druga stvar.

Enako smo štirje prevrnili kartco na Lentu, pa si smo rekli, jaz nisem nič dvigno, pa smo jo z lahkoto prevrgli.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Podobna je "fora", ko se nekdo usede na stol, štirje pa nad njegovo glavo zaporedoma "naložijo" in "razložijo" roke in ga potem dvignejo. Je tudi občitek da nisi skoraj nič dvignil.

Če pa temu dodamo še malo psihoze in pričakovanja, da boš pa mogoče priča nečemu nadnaravnemu pa imamo recept za dvigajočo se mizo.

Miz, ki bi napovedovale prihdonost NI!

Nazadnje urejeno:

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
sam to je le test o napovedovanju prihodnosti, ki itak nikogar ne zanima..naj raje posname zadevo, da vsaj alterjevci dobijo neko predstavo kako to izgleda (da nisi v eni temni luknji, zraven tebe ni hokusov pokusov, ne ješ ibogarina ipd..)

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.520
6
38
Ekola, takle mamo: so snemal, tak da dobim posnetek. Glede zgornje uganke: v škatlici sem pustil 7 cigaret, me kolegica pokliče pa pove, da miza pravi da jih je 4
ne-ne-1.gif

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Ekola, takle mamo: so snemal, tak da dobim posnetek. Glede zgornje uganke: v škatlici sem pustil 7 cigaret, me kolegica pokliče pa pove, da miza pravi da jih je 4
ne-ne-1.gif
Miza laže! Trenutni rezultat je 2:1 za Slovenijo.

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Hmmm... Le kako se je čudežni kos lesa zmotil? Sem skoraj prepričan, da ima nadi razlago.

ok..ni se zmotila miza, zmotili so se igralci
rolleyes-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Aha.

Potem ta kos lesa pravzaprav sploh ne napoveduje prihodnosti, ampak je to odvisno od igralcev za njimi?

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Mislim, da si se malo zmotil. Mislila je verjetno igralce nogometa
wink-1.gif

Je pa res da samo zbrišeš tvoj "za njimi" in je poanta zadeta. Odvisno je od igralcev nogometa v tistem trenutku. Prihodnosti se ne da napovedati.