Miza na Koroškem :D

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Eh sedaj pa me že zajebavate jaz pa nasedam.
tongue-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.520
6
38
Jaz te ne zajebavam, samo želim ti povedat, da mi verjemi: bil gor drugič, ZAVESTNO sem PAZIL na SVOJE roke in roke ostalih in miza SE JE SAMA dvigovala, noben je ni. To mene zanima od kod pride. Ti pa ne zamerim, občutka, ko se miza dviguje ti tu ne bom mogu opisat, to moraš doživet, da potem vidiš, da je res nisi ti premikal... Saj pravim, ko dobim posnetek, upam da se gor vidi, kako to izgleda...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.608
1.301
113
mene zanima kako boš ZAVESTNO pazil na PODZAVESTNI del možganov????
daj mi prvo to razloži prosim!

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
a ne mora nekdo vplivat na tebe, da delaš nekaj podzavestno? mislim, razloži mi, zakaj bi tam dvigovala (pa itak ne gre, ker bi se morala totalno razkrečit
hysterical-1.gif
) mizo podzavestno, doma pa ne? jaz povem po resnici, da doma ali kje drugje, ko sedim pri mizi, se le ta ne dviguje, pa če verjameš la pa ne..in če bi bil tam bi vedel, da ljudi, lastnikov ni s teboj v sobi, nihče te nič ne prepričuje in ja, vsi so šli tja z neverovanjem pogledat ta nateg, nihče ni tja romal kot nek kakšen verski blaznež ipd., da bi doživljal razsvetljenje..
torej, zakaj bi točno tam moji možgani oz. roke in noge ali jezik ali katerikoli del telesa, ki to zmore
confused-1.gif
podzavestno dvigovali mizo?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A se miza dvigne tudi, če si sam za njo, pa nobenega blizu?
grims-1.gif

(en kos lesa se bo dvigal in prerokoval, kaj vsega človek ne zve danes)

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
od kdaj imate pa korošice težavo totalno razkrečit noge?
confused-1.gif

aja, kje je že ta miza, da gremo mal tja uibrmudelat. motorka.press
grin1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Pa je ta miza vedno v temnem prostoru?

Ja ni čudno pol.
Zmerni radikalec. Jaz te popolnoma razumem. Enim ne bo nikoli nič jasno.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
kdor hoče verjeti, naj verjame, kdor hoče biti nategnjen, pa naj bo. navsezadnje so tu kraji, kjer živijo koroške radodajke. No o njih videzu ne bi...

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
zakaj bi morala biti v temnem prostoru? ne, v izbi je, sobi z okni- če je že pomembno..

ampak..zanima tudi mene kaj je s tem..zdej kr en, ki opisuje dogodke in stvari, ki tam niso in blodi o svojih razmišljanjih me pač ne more prepričat..kdor pa kaj pove, da mu bo vsaj malo za verjet pa le na dan z besedo..

Nazadnje urejeno:

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
pa le dej, o njihovem videzu, me prav zanima kaj imaš za povedat..sicer se pa še nben ni branil ženske, ki rada da..smo vsaj potešene
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
aja, ti se torej šteješ med korošice z zanič videzom? saj o njih ni kaj dosti povedati, še moj konj je bežal v galopu...to, da takoj dajo,m je pa edini način, da sploh kdaj dobijo, ko kdo pač spije 3 litre vodke ane...sicer pa niso čisto vse korošice možačaste grdavše, ene par je zelo lepih, sam so tako redke kot kamele sredi arktike..

tele mize pa sploh naum komentiru...če bi tebe neprivlačna korošica probala zvlečt tja, bi imela tudi zadržano mnenje že vnaprej...

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
jaz se ne štejem med zanič videz in tudi sicer je moje mnenje, da so korošice med lepšimi v sloveniji..večina ima tudi v glavi poštimano pa še dela se ne bojijo za razliko od nekaterih mestnih frajl..za ožent so
cheer.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
(...)
ampak..zanima tudi mene kaj je s tem..zdej kr en, ki opisuje dogodke in stvari, ki tam niso in blodi o svojih razmišljanjih me pač ne more prepričat..kdor pa kaj pove, da mu bo vsaj malo za verjet pa le na dan z besedo..
(...)

Kaj pa ni bilo za verjeti? Tisto s tvojo podzavestjo? Ne verjameš v njo ali..? Meni nič jasno moram priznat. Torej ti verjameš, da ima miza nadnaravne sposobnosti ali samo ne verjameš razlagam kako izkorišča človeško podzavest?

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
samo ne verjameš razlagam kako izkorišča človeško podzavest?

tole ja..ni še bilo razlage kateri bi lahko, seveda glede na videno, verjela (pa po mojem mnenju ne gre za človeško podzavest, sigurno pa mora bit kako drugače razložlivo)..

Nazadnje urejeno:

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Zakaj pa ne? Podzavest je IZJEMNO močna. Na nas vpliva na vsakem koraku, kako le ne, ona je del nas! Posledica evolucije in brutalni predanosti preživetju. Svet je včasih lahko zelo grozen, tako grozen, da se je zavest odločila, da nekaterih stvari bolje ne poskuša premlest. Če jih poskuša, pa pristanemo na psihiatriji hehe.

Ena teorija sanj pravi, da so sanje nek mehanizem za razreševanje notranjih konfliktov, ki jih je podzavest potlačila, da nas obvaruje pred groznim svetom. Morda je kaj velikega kot so vojne grozote, ki jih veterani lahko še nekaj let po koncu konflikta podoživljajo. Lahko pa je nekaj malenkostnega kot je napad psa. Ni prišlo do ugriza, vendar ta strah je udaril po možganih. Tako intenziven strah, da nas lahko potencialno paralizira. Zato podzavest to delno blokira in da zavesti večjo možnost, da prime orožje in se brani ali pa zbeži. Tisto noč se v sanjah spet pojavi pes in nas ugrizne! Hja kaj čemo, podzavest ima luknje. Živali oz. bitja, ki te sposobnosti niso dovolj hitro razvile pa so izumrle, ali pa se družijo z ljudmi kot so neke koze, katerim se ob paniki paralizirajo noge. Hoče bežat ampak noge so trde in pade na tla! Priporočam ogled na youtube haha, išči "fainting goats".

Verjetno najboljši človek, ki bo odstranil tvoje dvome o podzavesti (le kako jih lahko sploh imaš??) je mentalni iluzionist Derren Brown. Na netu najdi njegove posnetke od raznih showov, ki jih ima. Že na youtube.com jih je kar nekaj. Pa mi potem pravi, da obstaja samo zavestno stanje! Pa tudi knjige piše genialne btw.