Saj sem že povedal, oz. poskušal povedati hehe. Nekaj z magneti oz. elektromagnetnimi nekaj pač nimam pojma. Spomnim se pa, da se lebdeče mize prodajajo za neverjetne cifre, tudi 1000 EUR. Ampak bolj zato, da če kupiš da bo manjša verjetnost, da boš razkril trik. Trik je res NEVERJETEN za videt, vendar pa mislim, da to ni isti trik kot miza na koroškem. Tam se da dlani na rob mize in potem nevede povlečeš oz. manj se upiraš teži rok in miza se nagne.
Na youtube.com iščite "table tipping". Je kar nekaj pametnih zadetkov. Ali pa vzemite modro tabletko in ostanite v wonderland.
Jaz bi samo rad, da bi se ljudje vprašali kako se kaj naredi, ne pa takoj vau priča sem bil nadnaravnim silam. Če me znaš razložit trika še ne pomeni da ni trika!
In ne pozabite, LJUDJE LAŽEJO! Namerno ali pa nenamerno. Prej je nekdo rekel, da so bili štirje tam, samo en nagajivec je potreben da z nogo udarja ob tla. So tudi primeri, kjer od oderskega čarovnika izbrana žrtev na odru pogrunta trik, vendar igra dalje in se dela kako je začudena. Nekaj iz usmiljenja do čarovnika, nekaj pa da se sami ne osmešijo češ, na tebi pa ni delovalo. Čudno, ampak tega se morajo čarovniki zavedati, ko vadijo nov trik.