Miza na Koroškem :D

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kaj pa če bi tisti ki ne verjamete šli to probat? Sam sem o tej mizi prvič slišal ko je bla gor sošolka iz srednje šole to je cca 8 let nazaj. Ona nam je kot razredu povedala kaj je bilo in kako v istem tednu se je gor (v tiste kraje) spravilo še cca 10 sošolce in so povedali kako pa kaj in da ni variante natega ampak da po koci postavi koncine ko to vidiš! Sam stanujem cca 30 km od tega kraja pa nisem še šel pogledat zato pa tut nimam kaj kritizirat in lepit kake čudne slike kot je ta s tabletami!

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.609
1.303
113
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
ne, saj te jaz v nič ne prepričujem..tudi sama sem iskala odgovore, pa jih še nisem našla
17758-icon_confused.gif

ti bo pa lažje oz. vsaj vedel boš o čem govoriš če greš prvo pogledat stvar (sej je zastojn
wink-1.gif
)

kaj? a odgovore si našla v stari leseni mizi?
hysterical-1.gif

dobro je no....
hysterical-1.gif

žee veem! kaj pa če so za to vse tisti lesni lubadarji krivi ki živijo v mizi? oni bi lahko trosili in dvigovali mizo!
shocked-1.gif

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
samo toliko, da boš jasno videl kje si z razumevanjem:

Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
sem iskala odgovore, pa jih še nisem našla
17758-icon_confused.gif

kaj? a odgovore si našla v stari leseni mizi?
hysterical-1.gif

dobro je no....
hysterical-1.gif

žee veem! kaj pa če so za to vse tisti lesni lubadarji krivi ki živijo v mizi? oni bi lahko trosili in dvigovali mizo!
shocked-1.gif

pa odgovore na to, kaj je s to mizico- da boš zdej menda razumel?!

Nazadnje urejeno:

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Ne rabim iti probat. Sploh pa ne rabim verjeti, da miza deluje, jaz vem, da miza deluje. Ampak ne na tak način kot nekateri naivneži iz rovt verjamejo. Prav šokantno, eno je da ti kakšen iz džungle take verjame, ampak ljudje, ki tipkajo po tipkovnici in pošiljajo svoje misli kilometre daleč s pritiskom gumba?

Da, miza deluje, učinek občutiš, dobiš odgovore na svoja vprašanja. Ampak ne od mize!! Miza je samo skupaj danih par kosov lesa. Nič več, nič manj. Nobenega bav bava, nobene magije, nadnaravnih sil, čarovnic, vilincev in podobnih plodov človeške domišljije ter strahu.

To bi morali kaki davek nabit za take kretenizme. Za nerazumavanje matematike in statistike ga že imamo.
wink-1.gif

(igre na srečo)

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.520
6
38
Jaz bi se strinjal s teboj, tudi ko to mizo sprašuješ za naprej ali pa nazaj, nima veze, mene bolj zanima, KAJ in KAKO tisti "kos lesa" dviguje. Ker dviguje SE in to SAMA. Kako se lahko lesena miza SAMA dviguje, brez neke pomoči ali sile?

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Saj sem že povedal, oz. poskušal povedati hehe. Nekaj z magneti oz. elektromagnetnimi nekaj pač nimam pojma. Spomnim se pa, da se lebdeče mize prodajajo za neverjetne cifre, tudi 1000 EUR. Ampak bolj zato, da če kupiš da bo manjša verjetnost, da boš razkril trik. Trik je res NEVERJETEN za videt, vendar pa mislim, da to ni isti trik kot miza na koroškem. Tam se da dlani na rob mize in potem nevede povlečeš oz. manj se upiraš teži rok in miza se nagne.

Na youtube.com iščite "table tipping". Je kar nekaj pametnih zadetkov. Ali pa vzemite modro tabletko in ostanite v wonderland.

Jaz bi samo rad, da bi se ljudje vprašali kako se kaj naredi, ne pa takoj vau priča sem bil nadnaravnim silam. Če me znaš razložit trika še ne pomeni da ni trika!
bonk.gif

In ne pozabite, LJUDJE LAŽEJO! Namerno ali pa nenamerno. Prej je nekdo rekel, da so bili štirje tam, samo en nagajivec je potreben da z nogo udarja ob tla. So tudi primeri, kjer od oderskega čarovnika izbrana žrtev na odru pogrunta trik, vendar igra dalje in se dela kako je začudena. Nekaj iz usmiljenja do čarovnika, nekaj pa da se sami ne osmešijo češ, na tebi pa ni delovalo. Čudno, ampak tega se morajo čarovniki zavedati, ko vadijo nov trik.

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
kar je pa meni res fascinantno, pa ne vem kak trik je to: dejstvo, kako ljudje, ki niti približno ne vejo kako stvar izgleda- kaj šele deluje- suvereno razlagajo in modrujejo svoj prav
hysterical-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
.kzs.

Madona, sej ne vem, kdo od vas je boljši v tej debati....
hysterical-1.gif

V tujini moraš za tako zabavo običajno plačat
grin1.gif

@nadi - dobra si, če nauš ušla.
grin1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.520
6
38
zmerni_radikalec, to seveda ni res, dokler nisi prvič tam. Lej, ko sem jaz bil prvič gor sem po odhodu tudi mislil, smo že mi dvigovali mizo, sem nevede pritiskal in podobno... ko sem šel drugič, sem seveda pazil na vse, da imam roke čisto rahlo položene gor, gledal noge vseh, gledal roke vseh. Verjemi, ko sediš, čutiš da neka sila tišči in dviguje mizo proti tebi. BMK za napovedi, pa to, men samo jasno ni, kaj je bilo tisto
smile-1.gif
Čakam na posnetek, objavim takoj ko dobim...

B81

22. jul 2007
37.854
11.083
113
Okey, če boš šel še tretjič, pa daj roke vstran, ko se bo dvigovala in noge tudi. Potem poročaj.

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Ampak potem nebo mogel prenesti svoje kozmične energije v mizo!
tongue-1.gif

Torej praviš, da nimam pojma, ampak tudi sam ne veš kako si to razložit? In ker ne moreš razložiti morajo biti na delu nadnaravne sile? Saj vem, da je doživetje in pol ko deluje, da oddideš pod močnim vtisom, ampak nekaj nadnaravnega? Pa koliko ste te stari? Takšne reakcije imajo otroci!

B81

22. jul 2007
37.854
11.083
113
Enkrat sem že napisal.....

Nisem prepričan, da je to res in nisem, da to ni res. Prepričal na lastne oči se nisem, zato tudi ne zabijam tistih, ki so bili tam.

Nadnaravne sile sem pa že videl na svoje oči.

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
aj aj aj aj ... kk smo eni pametni, k si zadeve še od blizu pogledli nismo ne ?

Mislim, da smo našli otroka v tej temi ...
priden.gif