Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Koliko glav so begunci doslej porezali po Evropi?
8888, kakšna čustva pri tebi vzburja ta fotografija, da jo tako pogosto lepiš? Verjetno posledice tega, da si moral že kot otrok gledati nekoga v podobni situaciji.
Žlička dreka v sodu ti usmradi vso vino, če bi pustil dlje časa, ti nepopravljivo usmradi še sod, ker ogabni smrad se zažre v vse pore soda, ki so ga naredili naši predniki in koristno uporabljale in skrbele zanj generacije.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Evo, kdorkoli vsaj malo razmišlja s svojo glavo in ga je mogoče malce strah prihodnosti, ki jo musliči prinašajo sem, je takoj označen za ksenofoba, fašista itd. Glej, majka ti je fašist, ksenofob... !
Aja, zaradi 600 beguncev brez vsake moci (ekonomske, politicne, diplomatske, ....) te je strah prihodnosti? Res? Cesa tocno se bojis?
Ce bi celo k. Sirijo teleportiral v EU bi imel 20mio beguncev v 600mio Evropi. Ti je vsaj priblizno jasno kako za lase je privleceno vse skupaj? V Sloveniji je ze bivalo 50.000 beguncev pa ni nihce nikogar obrezal, islamiziral ali dzihadiral. Vsi so ob prvi priloznosti sli naprej in danes zivijo po celem planetu.
Citat:
Uporabnik boomslang pravi:
Saj se ne bi spuščal v debato, sem pa opazil..... da vseskozi vsi ponavljate ene in iste stvari... Le kako se vam ljubi ???
Ja.. In ???Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Saj se ne bi spuščal v debato, sem pa opazil..... da vseskozi vsi ponavljate ene in iste stvari... Le kako se vam ljubi ???
Ker morda ne želimo divjakov, posilstev, umorov v imenu vere še v Sloveniji?
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Ne, Mont je bil zelo specifičen glede tega.
Citat:
Ja.. In ???Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Zakaj
Mirno lahko napišeš, da je "novica" čisto pumpanje glupega folka. Čist komunistični stil pisanja
Čak mal, a praviš da ni res kar pišejo ali se ti zdi prav, da otroke sprašujejo o pogledih njihovih staršev na "migrantsko krizo" in jih prepričujejo da morajo razmišljati promigrantsko?
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Ja.. In ???Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Kaj ja in?
Pelji si jih domov, k svoji babici, kjerkoli že je, pa naj tam uživajo v svojih posiljevanjih.
Če nisi iz Slovenije, jih ne vabi k nam. Domov si jih vzemi.
Narobe vprašanje.Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Koliko glav so begunci doslej porezali po Evropi?.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Koliko glav so begunci doslej porezali po Evropi?
8888, kakšna čustva pri tebi vzburja ta fotografija, da jo tako pogosto lepiš? Verjetno posledice tega, da si moral že kot otrok gledati nekoga v podobni situaciji.
Neandertalček, te je mogoče moje pisanje zmotilo, ker sem rekel, da si jih vozi v svojo rodno domovino?Citat:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Ja.. In ???Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Kaj ja in?
Pelji si jih domov, k svoji babici, kjerkoli že je, pa naj tam uživajo v svojih posiljevanjih.
Če nisi iz Slovenije, jih ne vabi k nam. Domov si jih vzemi.-- Ti pa si en plitvoumni buhteljček, kaj ne, da si...? Govorim o formi ( trobezljanje ) in ne o vsebini ( begunci ).... Pa kaj bedakom sploh pišem, ker mi je jasno, da večina ne razume ničesar... p.s.-- Fajn se mejte še naprej..
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Neandertalček, te je mogoče moje pisanje zmotilo, ker sem rekel, da si jih vozi v svojo rodno domovino?Citat:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Ja.. In ???Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Kaj ja in?
Če nisi iz Slovenije, jih ne vabi k nam. Domov si jih vzemi.-- Ti pa si en plitvoumni buhteljček, kaj ne, da si...? Govorim o formi ( trobezljanje ) in ne o vsebini ( begunci ).... Pa kaj bedakom sploh pišem, ker mi je jasno, da večina ne razume ničesar... p.s.-- Fajn se mejte še naprej..
Bedakom pišeš? Še enkrat, pelji jih k svoji avtohtoni rodbini domov, ne pa nam, Slovencem.
In uživajte skupaj še naprej....
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Biti fasist v 2016 je tragicno, iskati izgovor za svoj fasizem pa pateticno... Otroke so zavrnili fasisti ,ki bo enako storili tudi pol leta nazaj.
Ce pogledas to temo (preveri datume) bos ugotovil da je demagogija od zacetka enaka. Zavrnili so jih zaradi ksnofobije in ne zaradi 12 letnikov iz Svedske. Ksenfobija pa ni od vceraj, zaradi Svedske ali beguncev.
Kaj, če bi najprej pri sebi razčistil, zakaj si fašist? V tvojih postih se zelo pogosto zazna homofobijo, antisemetizem in tudi ksenofobijo (v prejšnji temi si omenjal kako so sirijski begunci boljši od afriških, mislim, da si specifično omenjal Somalijce)...
To si nekaj sanjal.. Nikoli nisem omenjal Somalijce ali afriske begunce, sploh pa primerjal. Ta driska je ze v startu fasisticna in konkretno debilna. Trenutno problem niso afriski begunci (ali xyz) ampak pritisk iz Sirije.
Citat:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Ja.. In ???Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Kaj ja in?
Bedakom pišeš? Še enkrat, pelji jih k svoji avtohtoni rodbini domov, ne pa nam, Slovencem.
In uživajte skupaj še naprej....