Imam redmi 13 pro, hyper 2.0.2, android 15, nobenih težav ni, ne z mms, ne bt itd, poveže od avta in slušalk bp.to ma od žene Samsung isto.
moj stari P20pro pa avtomatsko naloži.
ste me pa kar "preatrašli" ravno kupujem nov telefon 14T za menjavo z 7let starim P20pro.
Ker iščem nadomestek Huawei P20pro ampak več kot 400€ ne dam za telefon.Zakaj 14T?
Tole je zame previsok budget.Ker iščem nadomestek Huawei P20pro ampak več kot 400€ ne dam za telefon.
Če imaš idejo na plan z njo.
Hvala ker si delil to z nami.Tole je zame previsok budget.
Poco je kar čistokrven kitajc, hčerinska firma Xiaomija. Imam še vedno njihovega prvega, F1.ja tudi to sem gledal.
sta telefona tu-tu.
mogoče 14T (po specifikacijah) boljše fotke dela, ker ima Leico notri. drugače pa je to ena proti približno. vsaj po gmsareni sodeč.
Kolker vem so Poco indijski telefoni, katere je kupil Xiaomi. Samsunga A55 ma hčerka, pa je ok telefon, za mene prek zadosti ampak ne vem, ne bi mel Samsunga![]()
Tudi jst sem imel do lani F1, zdaj F5. Poco je bil takrat s tem modelom flagship killer. Če bi le imel nfc, ga niti menjal nebi.Poco je kar čistokrven kitajc, hčerinska firma Xiaomija. Imam še vedno njihovega prvega, F1.