Mercator nima več....

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Saj ni take sile... vodo imam v bidonu, samo ne zadostuje v tej vročini za daljšo pot. Nahrbtnik je za hribovce, pa kaj bi ti pravil, obvladaš. Ko pa kako počasno Robertico srečam na blagajni, se pa ves prepoten malo naslonim nanjo, pa gre hitreje. V sili pa odprem tisto plastenko, pa pijem v vrsti. Amen.

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-1
16
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Za takšne, kot je tvoja baba, je Mercator. Tam lepo počasi artikle vleče čez blagajno, malo podebatira s teboj (oziroma z njo), se kakšno minuto ali dve menita o načinu plačila, pika kartici, mogoče še kakšna položnica, potem pa letalo res gre.
V Lidlu ali Hofru jaz postavim voziček na konec in kakor hitro blagajničarka potegne izdelek preko blagajne, ga jaz pospravim v voziček. Če tega nisi sposoben, te motorika malo jebe... na koncu plačam, se odmaknem do bližnje police in lepo počasi zložim v vrečko. Če bi tako delali vsi, bi bile vrste veliko krajše. Samo vedno se nekje najde Roberto in njegova baba...
Zdaj, ko sem se jaz pobral iz Alterja (in vas pridem pogledat le še enkrat mesečno), se vaše izjemno kratke vrste lahko premikajo hitreje.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
V Hoferju pa ti nameče artikle čez blagajno, ali na tla, ali sosedu v naročje... In je za kaso prav žicčna če nekdo ne zmore tako hitro odmikati artiklov (recimo straejši, poškodovan). WTF...
Zadnjič je žena na glas siknila, da ne bo letala zamudila, saj je v službu in da naj se skulira.
Pa še za one ki pravijo da je pult zadaj za lepo zlaganje... đabe ti je pult, če imaš preluknjane embalaže od metanja na blagajni.
No Mercatorjeve blagajne so pa poglavje zase...
Lidl ima še nekje najbolje...
ker je norma 2 sekundi za odčitat izdelek.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
V temi o BC se pogovarajo o tem, da bo Nemčija v popolnosti prepovedala gotovinsko poslovanje . Torej boš šibice plačal s plastiko. Navadi se.
Kot drugo, nihče ni rekel da se mi zdi fajn da se na blagajni vleče kot megla, plačuje položnice in podone neumnosti. Vsekakor pa je treba gledati situacijo, če vidiš da ne kdo ne sledi ni potrebno biti nesramen. In ja, če mi na blagajni poškoduje embalažo zaradi svoje furje bo naredila zastoj, ker bom zahteval drug izdelek in ja, ne bom šel sam ponj saj to ni bila moja napaka.
Ne vem, v Avstriji nisem doživel take furje na blagajni v Hoferju, niti v Aldiju v Švici. Da ne govorim SPAR, ko sem bil na centrali v Salzburgu.
Zaradi mene lahko posamezniki dobesedno zmečete stvari v voz, večina nas tega ni dolžna in vse kar pričakujem je nek normalen odnos. Ni potrebe po čvekanju.
to se seveda ne bo zgodilo. mogoče nad določenimi zneski. drugače menda švedi vodijo po plastiki okoli 95% plačil. še lokalnemu župniku lahko daruješ s plastiko. me pa zanima ko zmanjka povezave do banke pa ne moreš plačat. crkneš od lakote potem
evil.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik LatkaGravas pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
... Samo vedno se nekje najde Roberto in njegova baba...
Tudi leva polovica Gaussa mora nekje kupovati...

hysterical-1.gif

No saj za take primerke je dobra kakšna mercator trgovinica, kjer se vse odvija s tako hitrostjo, da je premikanje galapaške želve v primerjavi z dogajanjem tam neverjetno bliskovito.
Tam se kdaj ustavim, po recimo 100km kolesarjenja, vode pa kako uro nazaj zmanjkalo... ves rdeč stojim v vrsti, niti vrsta ni, drugi sem na blagajni, Robertica spredaj pa pet artiklov pa nikakor zaključiti nakup... vmes pa zvem še kako je s sosedovo mačko, pa kako napravljena je bila Joži v nedeljo pri maši, pa....
tvoj problem. zakaj jim ne rečeš na pohitijo?

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Zadnjič je žena na glas siknila, da ne bo letala zamudila, saj je v službu in da naj se skulira.

Kot en znanec, ki se na blagajni zdira na uslužbenko, zakaj so podražili xy artikel.

Ker ona gotovo prostovoljno tako hiti. Meni se sicer ne zdi tako velika hitrost, v Lidlu so hitrejši.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Lokalen Hofer je obup, na začetku so redno odpirali še eno blagajno, sedaj pa že dolgo nisem videl, da bi delala več kot ena, tudi če je v vrsti po 10 ljudi. Lidl jih tukaj naščije po celi črti, res pa da so tudi pri njih zginili tisti napisi, da odprejo novo blagajno, če čakajo več kot štirje.

V hipermarket Mercaterju je pa dostikrat več prodajalk kot kupcev, če mal karikiram.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
..........V hipermarket Mercaterju je pa dostikrat več prodajalk kot kupcev, če mal karikiram.

V našem Mercatorju je blagajničarka sama sebi vrsta. Potem pa bod vesel.
bonk.gif

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
601
12
18
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
alpskomlekoleclerc0615.png

Francozi ...

alpskomlekomercator.png

Garantirano najnižja redna cena!

Včeraj je bil še dodaten 15% popust na celoten napis, tako da te je liter stal 46 c. Nov iPhone 6 pa 488 €.

mii

Pripravnik
29. sep 2007
126
8
18
Ja, samo včeraj. Sta se celo za nakup TVjev naredili 2 vrsti. Leclerc zna delat akcije.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Podatki za Merc kažejo pozitivno ob prevzemu... manjši dolg, dobaviteljev niso skenslali celo odprli so jim trg na hrvašekem....

Aja pa še to, meso ki ga prodajajo kot slovensko ni slovensko... Pa da se razumemo ni to od prevzema ampak imajo istega dobavitelja mesa....

Tolko o tvoji napačni presoji... Je pa Agrogkor odrezal vse svetovalce (Senica in company....) opravili so preko 10 miljonov svetovanja...

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Temu pravijo zaupnost podatkov, oz poslovna skrivnost....
Obstajajo zlo močni lobiji, ki nam zatrjujejo da je to državna srebrnina...

No ja na položnici se to nič ne pozna, pozna se pa svetovalnim službam....
Nažalost supervizor ne izdaja teh pogodb, samo iz JU....

EkoKaprica

Pripravnik
4. mar 2014
388
22
18
www.ogrevanje-hlajenje.net
Meni se zdi, da se jih je tudi kakovost izdelkov poslabšala. Sem zadnjič kupila zamrznjene borovnice (Mercator znamka) in je bil notri en ne ravno majhen kamen, kakšna brinova jagoda vmes..Še dobro, da ni nihče zoba odkrušil.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Mercator znamke so največji pofel od pofla... Spremenilo se ni nič, že nekaj časa mnogo pred prevzemom Merc nateguje svoje ovčice. Predvsem kupi Slovensko...

je jasno da so mu franšize zjebale trg....