Menstruacija - ali drži, da ...

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
..., nekatere ženske enkrat v letu nimajo menstre?
13.gif

Je to sploh možno, ker drgač bom fotr postal.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Je možno. Teoretično.

Če pa ostanemo pri realnih opcijah, se pridružujem zgoraj napisanemu.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Imam ime, ampak noče slišat, ker jo bo sram alkaj....sej mu ne mislim dat ime, Baterija al pa Sonce!

Čakam na odgovor kakšne uporabnice, ker ona mi trdi, da ji ni prvič in naj ne sekiram. V isti sapi mi pa pove, da splavila ne bo in komi čaka da ji nardim otroka! Prov vleče me za nos ...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
A si ti tadrug tip iz Pbutčeve zgodbe?

Kje si pa to slišu, da kar nimamo menstruacije 1x letno? Zaenkrat še vedno velja pravilo da cikel traja na 28 dni, če so te pa pri verouku spet kaj novega naučili pol pa sam mol da bo fantek.

Mislim
bonk.gif

P.S. Zgleda da bo treba spet v osnovno šolo na ure spolne vzgoje

majč

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
CebelicaMaja,

sm vedu, da bo nekdo prenesel moje vprašanje. Ne! Ampak vem, da ste vse babe potencialne kurbe. Ja ja, deci smo tud.

Ona mi je rekla, kdo le, sej sm reku, da to prvič slišm ampak ona še naprej svoje trdi, dans sm kupu tester, bomo vidl jutr zjutraj, uf...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
No če pa tko razmišljaš, potem ti ne morm tle pomagat. Mislim imaš pa quality odnos do žensk. Bravo!
aplauz.gif
Sploh pa če ti ne veš ali tvoja partnerka uživa kake tabletke proti zanositvi to ni naš problem in se začni raje spraševat o vajini komunikaciji.

Mislim
bonk.gif

majč

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
ma tebe bi jaz fuku in šamaral zraven, kokoš ena!

Na podlagi info, da ste potencialne kurbe, ti men prodajal "znanje" komunikaciji in o tabletkah, mislm
bonk.gif

Ne jemlje jih.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Če nimata enakega mnenja o naraščaju, predlagam razhod. Ker dvomim da bi taka veza laufala potem ko bi enkrat bil otrok na svet.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Če nimata enakega mnenja o naraščaju, predlagam razhod. Ker dvomim da bi taka veza laufala potem ko bi enkrat bil otrok na svet.

Vsa dejstva o tem so ji znana, brez skrbi.
smirk-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
praviš, da bo mali bastard?

Sam, da ne bo trač pisalec, ker ga bom zbrcal.

No, zdaj sem pomirjen, sem zavrtel par številk, dobil eno žlahtnico, k je ginekologinja in mi pravi, da se tudi to lahko zgodi, da pač ne dobi menstre in še ne pomeni, da je zanosila.

Kaj je današnji nauk? Da una Čebelica Maja ni Maja ampak ČebelMajo, in da ostali ste navadni amaterji, jaz pa bik, ker vas sprašujem.

Sicer bomo pa zagotovo vedeli čez 7 dni, ker mi je rekla, naj 14 dni počaka in ne takoj prvi, ali drugi dan po zamujanju (kot to piše na testerju!). Njej zamuja že skor teden dni.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Boga Čebela.......zagledam jo po kakih 3h mescih na forumu pa je takoj nadrta
frown-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
praviš, da bo mali bastard?

Sam, da ne bo trač pisalec, ker ga bom zbrcal.

No, zdaj sem pomirjen, sem zavrtel par številk, dobil eno žlahtnico, k je ginekologinja in mi pravi, da se tudi to lahko zgodi, da pač ne dobi menstre in še ne pomeni, da je zanosila.

Kaj je današnji nauk? Da una Čebelica Maja ni Maja ampak ČebelMajo, in da ostali ste navadni amaterji, jaz pa bik, ker vas sprašujem.

Sicer bomo pa zagotovo vedeli čez 7 dni, ker mi je rekla, naj 14 dni počaka in ne takoj prvi, ali drugi dan po zamujanju (kot to piše na testerju!). Njej zamuja že skor teden dni.

Pod prvo, ne bit še čist pomirjen, ne .. BTW: čestitke
cheer.gif

Pod drugo: Čebelica Maja je dejansko čebelica in ne čmrlj, Maja pa res ni, je neki na .... OK, bom obdržal zase

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
1. No lažje mi je, kot prej. Logično, da te pomiri, če je profi, pa še tko lepo umirjeno govori.
grin1.gif

2. Me niti ne zanima, moje poimenovanjeje je bilo simbolično in bistvo se skriva drugje.

Nadiral je nisem, ker nisem imel capslock on.