Menstruacija - ali drži, da ...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Čestitke! A ime že mata?
evil.gif

Dost tut naredi psiha. Sem mel primer ko ji je zamujala 2 tedna, pol pa se je vlilo za 5 dni skupaj...

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
..., nekatere ženske enkrat v letu nimajo menstre?
13.gif

Je to sploh možno, ker drgač bom fotr postal.
bonk.gif

No, to, da enkrat v letu nimamo menstre prvič slišim ... lahko pa zamuja (zaradi stresa ipd.) ... če nista uporabljala zaščite, se pa zna zgodit, da boš zibal.

Čestitam
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
To okol tega da letno enkrat nimate, je pomoje recimo ciklus je 28-29 dni, torej večina mesecev ma več ni, pridemo na destvo
da me eno leto recimo 14x drugo leto pa 13x al pa celo 12x, pač odvisno od večih dejavnikov.

Stres in psiha sta jebena faktorja.

Recimo če privzamemo primer 4 cimre iz 4 različnih starostnih obdobij s 4 različnih koncev slovenije se nikoli niso srečale in začenjo
skupaj študirat, se bo vsaj 3 če ne vsem 4 (odvisno kako dobre frendice so) ta ciklus zbalansiral tako da prej so mele recimo
rdeče datume; 1, 8, 15, 28 ; po 3 mesecih pa majo 9, 12, 14, 20, 2 cimri ali pa sestri lahko tudi zbalansirata na isti dan v dovolj dolgem obdobju,...

Dokler ene ne zjebe psiha,... Ker če ste opazli, vedno zamuja ko seksamo, ko ne seksamo (ko me ni blo v državi lani; ni blo blemov)
ni težav, ko pa seksamo pa je vsak mesec borba; bo al nebo
smile-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
rainbow,

hvala za odgovor in potrditev.
cheer.gif

malcomX,

ne vem zakaj mi čestitate, če pa nočm bit fotr!
grin1.gif
Ime imava vsak svoje, njeni predlogi so nori, moji pa njej, tko da...ne vem. Formalno bo po njeni želji, klical ga bom tko kt jaz hočm, pa še to k nje nau zraven, haha! Šala.

Sicer pa upam, da se vlije...
cheer.gif

Pa še to, pr men ne pride vpoštev deklica. Ko je v filmu en enga vprašal, kako pa veš, da bo sin in ne punčka, pa se ta obrne, pa mu reče smrtno resno; "ne me zajebavat!"
hysterical-1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik westie pravi:
No, to, da enkrat v letu nimamo menstre prvič slišim ... lahko pa zamuja (zaradi stresa ipd.) ... če nista uporabljala zaščite, se pa zna zgodit, da boš zibal.
Čestitam
cheer.gif

Zaščita je bila! To je tisto, kar me čudi, ... pa sam ne mi zdaj "o poštarjih".
grin1.gif

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
V zacetku akcije in neumnosti, sem tudi jaz s svojo gospodicno cakal cela 2 tedna. Oba sva bila čist na trnih, pal se je monsun ulil. Res psiha ful velik naredi.

No, če bo ali ne bo čestitam, kamorkoli te veseli.

EDIT: Od takrat naprej je pa; safety or no go
ne-ne-1.gif
Sn bil pa eden srečnih, da sem dobil tako opozorilo.

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Saj verjetno malo nabijaš, ampak vseeno.

Današnji domači nosečnostni testi zaznavajo že precej nizke vrednosti hormonov. Test se lahko naredi že v prvem tednu po zamujeni menstruaciji in bo enako točen kot kasneje v nosečnosti.

To ni HIV, da moraš čakati 2-3 tedne
smirk-1.gif
.

Tako da punca mirno naredi test danes in bosta vsaj približno vedela, kje sta. Če bo pozitiven, potem ni dvoma (specifičnost testov je preko 99,9%), če bo negativen (občutljivost je malo nižja), je pa 99%, da ni noseča, je pa zaradi izostale menstruacije vseeno smiselno test ponoviti čez 7-14 dni.

Sicer pa lahko na ZS, če rabiš še kake konkretne informacije.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
..., nekatere ženske enkrat v letu nimajo menstre?
13.gif

Je to sploh možno, ker drgač bom fotr postal.
bonk.gif

a ti pomaga kej, da sem bla js tud enkrat brez? seveda je bila panika(kdo bi pa pr 17ih bil noseč). Je bila pa naslednja taka...za dve
crazy1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ne ne pomaga, zdaj vemo da si se pri 17ih drajsala ko gluha sv... , pa dobro, kaj te ces. se vedno bi bila za kako urco ali dve.

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Zaščita je bila! To je tisto, kar me čudi, ... pa sam ne mi zdaj "o poštarjih".
grin1.gif

Eh, pusti postarje ... to je stres. Sam ne jo zdaj se ti dodatno nervirat, ker bo se 2 tedna cakala, da jo dobi

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Imam ime, ampak noče slišat, ker jo bo sram alkaj....sej mu ne mislim dat ime, Baterija al pa Sonce!

No... Saj na qqqqqqq Jr. za ime jst tut ne bi pristal...
hysterical-1.gif

Drgač pa, ni važn a je pop al dečva, sam da bo sin zdrav!
cheer.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
qqqqqqq Jr.
grin1.gif
Moj nick je naključje, ker me ni hotelo registrirat z željenimi nicki.

ynos,

tepu ga že nebo nihče, vsaj ne zarad imena, kvečjemu zarad karakterja, ampak če bo po fotru, sm namreč eden od tistih, ki je tepel druge, pravzaprav vse.
evil.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Jah... če nekdo na dolgo in na široko piše o zamujanju puncine menstruacije na spletnem forumu, si pač mislim svoje.

Predstavljam si, da je zadeva urgentna. Osebni zdravnik / ginekolog / lekarna in stvar bo jasna v 10 minutah. To, da ti je pa ginekologinja rekla, da naj raje počaka 14 dni, preden naredi test, pa enostavno ne morem verjeti. Ona bo prva razumela, kako zelo se mudi z "ja" ali "ne".

Sedaj ti pa prepustim temo za nadaljnje relevantne debate v zvezi z vajino zagato.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Jah... če nekdo na dolgo in na široko piše o zamujanju puncine menstruacije na spletnem forumu, si pač mislim svoje.

No, vidiš, tukaj si naredil napako, nisi le mislil, temveč si se tudi napačno izrazil (da malo nabijam).
grin1.gif

Sicer pa, včeraj pozno zvečer oz. že zjutraj sva se odločila, da nardiva danes test. Vam sporočim.
cheer.gif